Alimente care va inlatura senzatia de foame0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, avocado, ciocolata, foame, ghimbir, migdale, senzatie

Nutritionistii sunt de parere ca in momentul cand va este foame nu este deloc potrivit sa cititi o reteta lunga despre cum sa slabiti sau sa incepeti sa alergati pe o pista aglomerata. Lipsa mancarii va face sa nu puteti sa va concentrati si nici nu puteti sa treceti peste aceasta problema.

Alimente care inlatura senzatia de foame

Alimente care inlatura senzatia de foame

Expertii recomanda sa apelati la cateva alimente care au un efect de inlaturare a senzatiei de foame, care insa pot sa va ajute sa nu puneti kilograme peste cele existente. In plus, puteti sa diminuati pofta excesiva de mancare, care va dirijeaza productivitatea unei alimentatii haotice.

Printre alimentele care va potolesc foamea se numara migdalele, ghimbirul sau ciocolata neagra.

Migdalele sunt foarte energizante si cConsumand doar cateva, este suficient sa va potoliti stomacul. Bogate in antioxidanti, vitamina E, magneziu, vitamine din complexul B, reprezinta un aport extraordinar pentru mentinerea sanatatii.

Expertii spun ca migdalele sunt o sursa extraordinara si de potasiu, fosfor, zinc, seleniu, calciu, acid folic, proteine, acoperind cerintele nutritionale ale organismului. Stimuleaza digestia si combat constipatia, asa ca nu este vorba despre niciun risc pentru a va ingrasa.

Avocado si ghimbirul protejeaza stomacul

Ghimbirul reprezinta o sursa excelenta pentru arderi rapide, fiind un bun vasodilatator, imunostimulant, antioxidant si stimulent al sistemului digestiv. Protejeaza mucoasa gastrica, crescand secretia de mucus protector. Acesta are proprietati digestive extraordinare si poate fi adaugat in mancare, fiind un bun energizant.

Ciocolata neagra are un procent de minimum 70% cacao, asa ca este foarte buna atunci vand va luptati cu foamea. Ea stimuleaza digestia si scade apetitul. Fiind bogata in antioxidanti si substante cu rol de protectie a sanatatii inimii. Ca sa nu mai vorbim ca si psihicul are mult de castigat.

In urma unor cercetari efectuate recent, expertii au observat ca consumul de ciocolata creste flexibilitatea arterelor.

Si avocado este satios, deoarece acest fruct contine acid oleic, grasimi monosaturate, care ajuta la reducerea nivelului de colesterol. O salata ce contine cateva feliute de avocado nu numai ca va avea un gust bogat, dar va ajuta foarte mult digestia.

Nu uitati de semintele de in, cu ajutorul carora va puteti imbogati iaurtul, salata sau sucul. Acestea sunt perfecte pentru a tine foamea la distanta pentru mult timp, mai spun nutritionistii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente care va inlatura senzatia de foame

Lasă un răspuns