Dieta care te poate scapa de diabet0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura, diabet, dieta, regim, Tratament

Diabetul reprezinta o boala incurabila, insa exista totusi o perioada de gratie, intre momentul in care apar primele simptome si faza in care boala se instaleaza definitiv.

Medicii sustin ca o dieta corecta, dar foarte severa, poate ameliora substantial boala si chiar o poate vindeca.

Dieta pentru diabet

Dieta pentru diabet

Este vorba despre o dieta cu doar 800 de calorii, in special pentru pacientii supraponderali, care trebuie sa urmareasca strict recomandarile medicului nutritionist si ale celui diabetolog, pentru a scapa de diabet, potrivit Yahoo!.

Aceasta dieta dureaza cateva saptamani si, urmata de un stil alimentar corect, aflat sub controlul unui nutritionist, poate determina ameliorarea totala a constantelor biologice care indica prezenta afectiunii.

Acest studiu a fost realizat in Marea Britanie, pe un grup mic de subiecti, cu rezultate spectaculoase, considerate de medici ca fiind extrem de interesante si promitatoare.

Potrivit sursei citate, aceasta dieta este una extrem de restrictiva, dar duce la eliminarea masiva a depunerilor de grasime din jurul ficatului si pancreasului, determinand repornirea in conditii normale de functionare a glandei care secreta insulina.

Pacientii la care dieta a dat rezultate sunt cei care aveau un strat de grasime in jurul ficatului si pancreasului cu 40% mai mare decat normal, fapt care bloca secretia de insulina.

Profesorul Roy Taylor, de la Universitatea Newcastle, coordonatorul cercetarii, a spus ca dieta determina reducerea rapida a grasimilor si ca are rezultate in cazul celor care se afla in perioada de debut a diabetului.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Dieta care te poate scapa de diabet

Lasă un răspuns