Dieta Perricone0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente interzise, alimente permise, cure de slabire, dieta, DIETA PERRICONE, diete de slabit, in ce consta, meniu, perricone, principii

Dermatolog si expert in ingrijirea tenului, doctorul Nicholas Perricone a lansat una dintre cele mai de succes carti despre folosirea nutritiei in tratarea problemelor de piele, a imbatranirii premature, a obezitatii si a altor afectiuni: The Perricone Prescription, Dieta Perricone, bazata pe principiul ca anumite alimente au efecte pro-inflamatorii si favorizeaza retentia de apa.

La baza Dietei Perricone este un program de 4 saptamani (28 de zile), suplimentata de aportul de vitamine si minerale, miscare (cel putin 20 de minute pe zi) si o serie de proceduri pentru imbunatatirea aspectului tenului si a pielii. Daca esti neincrezatoare in efectele benefice ale diete, sau ai nevoie de motivatie pentru a putea pastra programul pe termen lung, Doctorul Perricone are si o varianta pentru tine – startul rapid de 3 zile.

DIETA PERRICONE

DIETA PERRICONE

Dieta Perricone are efecte benefice pentru sanatate, calitatea pielii si scaderea in greutate

Aceasta dieta este benefica pentru sanatate (protejeaza inima prin reducerea grasimilor, scade riscul aparitiei cancerului, intareste sistemul imunitar) dar reface si tesuturile pielii si promoveaza scaderea in greutate prin incurajarea unei alimentatii sanatoase – asa incat ai de castigat pe toate planurile!

Care sunt principiile Dietei Perricone?

Doctorul Nicholas Perricone te sfatuieste sa reduci semnificativ aportul de grasimi saturate, zaharuri rafinate si de carbohidrati cu indice glicemic mare (similar Dietei Montignac), imbunatatind calitatea alimentelor pe care le incluzi in meniul tau.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Perricone

Lasă un răspuns