Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 6, 2014

Planta ideala pentru afte si rani

Publicat pe 06 nov. 2014 at 1:05am

Una dintre plantele care efecte terapeutice demonstrate se numeste rascoagea si face parte din flora spontana, nativa din Europa si America de Nord. In Romania, aceasta planta se poate intalni in ariile calcaroase din zonele de sub munte sau in locuri in care au existat incendii de padure.

Aceasta planta are o tulpina dreapta si poate atinge inaltimi de pana la 2,5 m, avand culoarea roscata.

Frunzele ei au nervuri pronuntate, circulare si formeaza bucle care se unesc aproape de marginea exterioara a acesteia. Florile cresc in inflorecenta ramificata, iar culoarea petalelor difera…

Studiu: Cum se poate scapa rapid de kilogramele in plus?

Publicat pe 06 nov. 2014 at 1:03am

Majoritatea oamenilor care au probleme cu greutatea prezinta asa-numitii „colacei” de grasime in zona abdomenului, care sunt si foarte inestetici. Se stie faptul ca cel mai greu se poate scapa de acest aspect, insa iata ca expertii in domeniul nutritional vin sa aduca vesti bune. O noua metoda poate sa revolutioneze lupta femeilor cu grasimea de pe abdomen.

Vitamina C pentru reducerea greutatii

Potrivit specialistilor, banala vitamina C este substanta de care corpul uman are mare nevoie, daca se doreste reducerea greutatii.

Expertii spun ca aceasta substanta este deosebit de importanta…

Cum folosesc cei deprimati Internetul?

Publicat pe 06 nov. 2014 at 1:01am

Daca va petreceti o mare parte a timpului in mediul online si va tot verificati emailul in mod compulsiv sau va uitati la multe videoclipuri, aceste aspecte ar putea sa va arate cateva date despre starea voastra psihica. Un studiu realizat de o echipa de savanti americani, la solicitarea New York Times, arata faptul ca spatiul virtual poate oferi unele indicii despre starea noastra psihica.

In acest sens, au fost recrutati 216 voluntari din cadrul Universitatii de Stiinta si Tehnologie din Missouri. Initial, acestia au completat un chestionar denumit Center for…