Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 21, 2014

3 diete rapide si miraculoase

Publicat pe 21 apr. 2014 at 5:45am

Am calculatorul plin cu retete si diete adunate in multi ani,astazi am facut o selectie a dietelor rapide asa zise „miraculoase”.

Eu nu am incercat nici una si nici nu le recomand dar sunt sigura ca exista multi oameni care le-au probat si as vrea sa aflu pareri si experiente pozitive sau negative despre aceste diete,nu uitati ca altii pot invata din experientele voastre!

Dieta de slabit americana

Dieta de slabit americana garanteaza pierderea a 3-5 kg in 5 zile.

ora 8:00 – o cafea fara zahar ora 10:00 – un ceai de…

Cum poate fi stopata maladia Parkinson?

Publicat pe 21 apr. 2014 at 5:30am

Savantii au anuntat ca au facut o descoperire foarte importanta legata de modul in care este declansata maladia Parkinson.

Aceasta noua descoperire ar putea determina gasirea unor noi metode de diagnostic si tratament.

Potrivit unui articol aparut in revista „Cell”, noile informatii obtinute de expertii in domeniu pot duce la oprirea dezvoltarii bolii inainte de aparitia simptomelor.

Specialistii din cadrul institutului american John Hopkins au identificat proteina s15, cea care declanseaza o asemenea afectiune grava.

Aceasta proteina este activata de o enzima (LRRK2) ce duce la aparitia procesului degenerativ neuronal.

Initial, studiile anterioare au aratat ca LRRK2…

7 obiceiuri care te fac sa te ingrasi fara sa-ti dai seama

Publicat pe 21 apr. 2014 at 5:15am

Orice om obisnuit ia in medie minim 50 de decizii in fiecare zi care ii influenteaza greutatea corporala, asa releva studii recente.

Multe din ele sunt decizii mici, care de fapt sunt obisnuinte alimentare puternic inradacinate in noi, iar altele sunt decizii mari, importante, care nu mereu tin de ceea ce mancam. Ambele categorii insa ne duc pe unul din cele doua drumuri: fie devenim supraponderali, fie ne mentinem supli.

Vestea buna de aici este ca si tu poti sa pierzi din greutatea in exces fara sa fie nevoie sa…

Un nou medicament impotriva cancerului la san

Publicat pe 21 apr. 2014 at 5:00am

Un nou medicament aflat in faza experimentala a dat rezultate incurajatoare in tratarea cancerului mamar in stadiu avansat, sustin specialistii.

Acest medicament este produs de compania farmaceutica Pfizer.

Reprezentantii companiei sustin ca medicamentul a impiedicat agravarea cancerului la san timp de 20,2 luni, in cadrul testelor facute pe 165 de paciente.

Potrivit Fox News, tratamentele actuale fac acelasi lucru pentru o perioada mai scurta, adica 10,2 luni.

Noul medicament se numeste Palbocilib, el facand parte dintr-o noua categorie care actioneaza asupra unor proteine specifice pentru a bloca tumorile.

Expertii in domeniu urmaresc cu…