Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Examinarea Sanilor
Ai ceva de spus despre acest video? Scrie mai jos

6 comentarii

  1. Cornelia popescu

    Impresionant!!! Pacat ca nu toate avem parte de un examen efectuat de un asemenea medic ( sincer nu stiu nimic despre el) si cu un asemenea profesionalism!
    Cred ca nu ar fi o femeie normala care sa nu mearga la un control in asemenea conditii!!!
    Dar cand dai peste o acritura de asistenta care preseaza sanul pana la limita ei , nu a ta , si pleci de acolo mai traumatizata decat te-ai dus… Nu mai este deloc acelasi lucru…
    Dar macar avem sperante cand vedem asa ceva …si apoi stim la ce sa ne asteptam si ce sa cerem!!!!! Foarte important!

  2. Gyongyi Horvath

    Esta f.important sa se faca mamografia de la o anumita varsta. Pot sa va spun ca controlul mamografic mi-a salvat, cel putin pana in prezent, viata. Nu neglijati si nu fiti speriate stimate doamne. A preveni, a descoperi la timp, inseamna f. mult timp pentru a putea combate impotriva unui dusman invizibil. Multa sanatate si mult noroc la toti care au nevoie.

  3. lili

    asistenta este chiar penibila cu ,, multumesc frumos” era de ajuns un limbaj respectuos si atat, in rest este ok

    • Andreea

      Asistenta este si ea o femeie. Probabil ca este mai incurcata si emotionata decat pacienta si incearca, printr-un exces de amabilitate, sa treaca peste starea care o face sa fie asa… in plus, o si filmeaza cineva. Dumneavoastra va simtiti confortabil cand va filmeaza cineva „potrivind” niste sani in „masinarii”? 🙂 asistenta nu e penibila, dar pare a avea grija unei mame. Cred ca e mama, nu penibila.

  4. puteti sa-mi spuneti daca in Galati este vreun centru cu asa aparatura , chear am nevoie de un consult amanuntit . va multumesc pentru acet vidio-clip .

Lasă un răspuns