Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Acneea – Informatii video
Ai ceva de spus despre acest video? Scrie mai jos

5 comentarii

  1. Natalia

               Mda…deci pana la urma, daca e copt, copt cosul nici atunci nu trebuie stors? 

    • Andreea

      Nu cred ca ar strica sa mentioneze ca ar trebui si o buna curatenie estetica, cu folosirea de creme adaptate. Exfolierea frecventa a fetei, cel putin o data pe saptamana, spalarea fetei seara dar evitarea sapunurilor, aplicarea unor creme purifiante si faciala macar o data la 2 luni pentru degajarea porilor si extractia comedoanelor ajuta enorm inbunatatirea aspectului fetei. 

  2. ANA

    cu doxiciclina ai scapat  si NUUUUU multe creme…doar crema tetraciclina! multa sanatate

  3. Elena

    D-na dr. vorbeste despre unguentul pt acnee numit BREVOXYL. Costa aproximativ 20 lei. Am incercat toate prostiile pana un medic mi-a recomandat aceasta crema. La mine s-au vazut rezultate dupa o zi, iar dupa o sapatamana nu mai aveam nimic. Bine, nici nu aveam o acnee complicata cum sunt cele prezentate in video.

    • Gheorghita

      Incearca o alimentatie dupa Grupa Sanguina fara produse aminalice grase chiar si semigrase, pana cand corpul fizic isi revine. Ofera-i trupului fizic produsele pe care NU le fabrica el. Acele toxine preluate cu voia sau fara voia voastra, trebuie sa iasa pe undeva din trup. Consumati cel putin trei litri de apa fara calcar din zona in care v-ati nascut. Rinichii trebuie sa se spele, asa ca „incercati sa constientizati acest neajuns. Sucurile sa fie fabricate in casa, la ceaiuri dati-le destinatie” de ce le consumati si pentru ce…

      Miscarea e foarte necesara, ajuta corpul sa elibereze mai repede acele toxine. Urmati un curs de respiratie… fiinta umana a uitat cum sa respire, de aceea apar multe boli (blocaje) in trupul fizic. Respiratia are trei timpi: inspiratie pe nas, retentie de aer cateva secunde si expiratie pe gura. Diferite tehnici gasiti in cartile educative, spirituale (de exemplu Pranayama din Yoga). Si cel mai important este Puterea Rugaciunii, conectarea cu Dumnezeul nostru Creator pentru a cere ajutor, pentru a cere vindecarea trupului fizic si a sufletului impreuna cu el. SIMPLU.

Lasă un răspuns