Cum te poti mentine ca o vedeta de la Hollywood? Recomandari pentru un trup subtire!0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cure de slabire, diete, diete de slabit, regim, sanatate, silueta, trup, vedete

Vedetele sunt invidiate pentru statutul lor, pentru conturile din banca dar si pentru felul in care arata si se intretin, desi timpul lor este foarte limitat, acestea fiind ocupate cu lansarea unor noi albume muzicale sau filme. Desi apar pe copertele revistelor, frumoase si radiind de sanatate, trebuie spus ca silueta lor subtire nu se mentine fara un efort sustinut.

Multe dintre vedete au decalarat ca au renuntat la anumite pofte culinare si au adoptat o disciplina alimentara stricte. Iata cateva reguli de aur de la care vedetele nu se abat niciodata in timpul zilei.

Diete de vedeta

Diete de vedeta

Multe dintre acestea mananca foarte des multe verdeturi precum broccolli, spanacul, salata verde. Acestea nu lipsesc din meniul zilnic al femeilor care vor sa-si mentina greutatea. Health.com scrie ca nutritionistii atrag atentia asupra faptului ca este eronat sa credem ca putem manca oricate ne dorim, fara sa ne ingrasam.

De exemplu, fructe precum sunt perele, bananele si strugurii nu ar trebui consumate decat in prima parte a zilei, si nu in cantitati foarte mari. Multe dintre actualele staruri de la Hollywood nu consuma deloc zahar si produse alimentare dulci. Expertii in cosmetica si tehnici de infrumusetare sustin ca a spune „nu” zaharului reprezinta cel mai bun tratament anti-imbatranire pe care-l poate urma o persoana.

Zaharul distruge colagenul, acea substanta care este responsabila de supletea si prospetimea pielii iar asta poate duce la aparitia ridurilor.

Health.com mai scrie ca in alimentatia zilnica, carnea de pui si vita, dar si somonul sunt pline de proteine, care stimuleaza producerea de elastina si colagen in corpul uman.

Atentie la dieta saraca in proteine!

dieta saraca in proteine va avea urmari serioase asupra pielii, care isi va pierde elasticitatea si stralucirea si va imbatrani prematur, odata cu trecerea timpului. Expertii care lucreaza pentru multe dintre vedetele internationale recomanda ca in cazul in care doriti sa luati o gustare, ca sa iti potolesti foamea, nu este deloc o alegere inspirata sa apelezi la covrigi, cipsuri sau gogosi.

Gustare usoara, dar consistenta

In cazul in care doresti sa te tii departe de riscul de a te ingrasa, pregateste-ti o gustare usoara, insa consistenta. Poti apela la fructe precum un avocado, cateva rosii cherry, un pumn de migdale sau un iaurt simplu, in care sa adaugi miez de nuca.

Gwyneth Paltrow

De pilda, actrita de film Gwyneth Paltrow a declarat ca pentru a se mentine impecabil, tine o dieta de o saptamana in care se alimenteaza cu mancaruri in varianta lichida, bea apa cu lamaie si, ocazional, manaca un pumn de mure si migdale. Vedeta a decarat ca ii place sa isi supuna copul la diete de detoxifere de cateva ori pe an.

Diete de vedeta - Gwyneth Paltrow

Diete de vedeta – Gwyneth Paltrow

Jessica Biel

Jessica Biel a afirmat ca pentru rolul sau din „Blade:Trinity” a recurs la o dieta din care a eliminat zaharul, lactalele, faina si sarea. Ca sa poata face fata antrenamentelor intense, ea manca putin si des.

Diete de vedeta Jessica Biel

Diete de vedeta Jessica Biel

Dieta Madonnei

Si celebra cantareata Mandonna a afirmat ca se bazeaza mult pe exercitiile fizice facute la sala, dar are si o dieta la fel de stricta, microbiotica, inspirata de calugarii budisti, cunoscuti pentru longevitatea lor. Dieta Madonnei permite consumul de mancare neprocesata, de baza, fara grasimi, cu multe fibre, legume si soia. Pentru Madonna mancarea este strans legata de idea de spiritualitate iar calitatea acesteia se reflecta in sanatate, buna dispozitie si fericire.

Diete de vedete - Madonna

Diete de vedete – Madonna

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, vedeta de la Hollywood este adepta dietei „Zone” care presupune, in linii mari, asocierea la o masa a alimentelor care sa insumeze: 40% carbohidrati, 30 % proteine si 30% grasimi bune.

Diete de vedeta - Jennifer Aniston

Diete de vedeta – Jennifer Aniston

Cel care a pus bazele acestei diete, nutritionistul american Barry Sears sustine faptul ca acesta va accelera metabolismul si va ajuta organismul sa atinga un echilibru hormonal adecvat!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum te poti mentine ca o vedeta de la Hollywood? Recomandari pentru un trup subtire!

Lasă un răspuns