Slabirea cu branza de vaci0 Comments

Publicat in:
Etichete: branza de vaci, cure de slabire, degresata, dieta, diete de slabit, grasimi, nutritie

Potrivit specialistilor in nutritie, branza de vaci reprezinta o sursa importanta de calciu, fosfor, proteine, dar si de vitamina B. Ultimele cercetari din domeniul nutritional indica faptul ca branza de vaci este mai hranitoare decat iaurtul.

Slabire cu branza de vaci

Slabire cu branza de vaci

Slabirea cu branza de vaci

Acest tip de branza reprezinta un aliment care iti ofera proteinele de care ai nevoie, precum si nutrientii importanti in curele de slabire, mai ales ca iti poate potoli foamea si iti pastreaza nivelul de energie in limite normale.

Proteinele continute de branza de vaci iti ofera un bun suport pentru construirea masei musculare, care te ajuta sa arzi caloriile. Trebuie spus ca o masa musculara mai mica poate sa favorizeze dezvoltarea celuleor adipoase si formarea depozitelor de grasime.

Desi pare banala, branza de vaci poate fi folosita cu imaginatie pentru a crea gustari dulci deosebite. Ea se poate combina cu cartofii copti de pilda si asa vei putea sa ai pe masa o mancare satioasa, plina de nutrienti.

Micul dejun

Si ca la micul dejun poti manca doua felii de paine din faina integrala cu topping de branza de vaci cu marar. Daca doresti, vei putea adauga cateva feliute de ridichi, rosii sau castraveti.

Masa de pranz

In timpul mesei de pranz se poate consuma branza de vaci degresata, care sa fie amestecata cu boabe de fasole neagra.

Se mai poate adauga porumb fiert si patrunjel, iar aceasta combinatie de alimente te ajuta sa scapi rapid de grasimea de pe posterior. In plus, branza de vaci poate fi consumata cu o multime de legume in stare proaspata si mai ales, vei putea sa pregatesti dulciuri sanatoase cu branza de vaci.

De exemplu, vei putea sa combini un bol de branza de vaci cu 2 lingurite de miere si cateva nuci sfaramate sau poti combina branza cu o mana de afine si doua lingurite de miere.

Cateva date despre dietele de slabit sarace in grasimi

Dieta saraca in grasimi a fost propusa pentru prima data in anii ’70 odata cu epidemia de obezitate, dupa cum subliniaza nutritionistii. Totusi, multi experti inca sustin ca nu a fost dovedita stiintific eficacitatea acestei diete, concluziile specialistilor in nutritie care o sustin fiind bazate numai pe observatii.

National Institute of Health a decis sa testeze dieta si a finantat Women’s Health Initiative pentru a pune bazele unei cercetari de mare amploare asupra dietei.

Care2.com scrie ca acest studiu s-a derulat pe un interval de circa 7 ani si jumatate si expertii au concluzionat ca aceasta dieta nu a prevenit luarea in greutate, iar dupa trecerea acestui interval de timp, nu s-au constatat diferente intre grupul de control si cel care a tinut dieta respectiva.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Slabirea cu branza de vaci

Lasă un răspuns