Moringa si avantajele sale uimitoare pentru sanatatea ta0 Comments

Publicat in:
Etichete: avantaje, beneficii, fericire, magneziu, moringa, naturiste, planta, potasiu, sanatate

Moringa este una dintre plantele care are numeroase beneficii pentru sanatatea umana. Expertii sustin ca daca suferi de presiune arteriala, atunci aceasta planta este solutia.

Moringa

Moringa

Ce contine Moringa

Moringa contine patru compusi esentiali, necesari corpului pentru mentinerea unei presiuni arteriale echilibrate: Niacina A1 si A5, si vitaminele B3 si B10.

In plus, ca urmare a unor teste s-a observat ca aceasta planta contine o parte din nutrientii necesari corpului pentru productia de oxid nitric, care includ magneziu, zinc, potasiu, calciu si vitamina E.

Beneficii Moringa

S-a observat ca in clipa cand nivelul de oxid nitric este adecvat, fluxul sangvinic curge in ritmul potrivit prin vasele de sange, diminuand presiunea arteriala.

Moringa ajuta la reducerea stresului si imbunatatirea dispozitiei, iar asta are efecte la crearea unei stari de sanatate mai buna. Expertii sunt de parere ca secretul consta in triptofanul continut, un aminoacid necesar corpului pentru producerea de serotonina si niacina; adica acei hormoni ce produc starea de bine.

Pe de alta parte, aceasta combinatie de triptofan, calciu si proteine din moringa sta la baza unei adevarate „uzine a fericirii”.

Ca urmare a utilitatii sale in prevenirea malnutritiei, a proprietatilor sale antibiotice naturale, a abilitatii de a dezinfecta apa, imbunatatirea pielii si alte beneficii, moringa a castigat porecla de “Arborele Miracol”.

Capsulele umplute cu frunze de Moringa pot reprezenta un bun remediu naturist pentru cistita!

Conform datelor publicate recent de Science Daily, un portal din SUA specializat in informatii medicale si de nutritie de ultima ora, aceasta planta este denumita “arborele cel mai folositor din lume”.

Expertii sustin ca 1 gram de Moringa contine:moringa, de 15 ori x Calciu continut de lapte, 4 x Vitamina A continuta de morcovi, de 3 x Potasiu continut de banane, 4 x Clorofila continuta de iarba de grau, de 7 x Proteina continuta de iaurt si de 3 ori x Fier continut de spanac.

Pe de alta parte, aceasta planta are efecte deosebit de benefice daca este folosita pentru remedierea cauzelor cistitei: infectii ale rinichilor sau ale uretre, pietrele la rinichi sau inflamarea si iritarea vezicii urinare.

Expertii sustin ca de pilda, capsulele umplute cu frunze de Moringa, o planta cu nenumarate proprietati terapeutice, pot fi un bun remediu naturist pentru cistita. Le puteti gasi la orice plafar, iar la recomandarea unui specialist se pot face tratamente de circa 4 capsule pe zi pentru combaterea simptomelor respectivei afectiuni.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Moringa si avantajele sale uimitoare pentru sanatatea ta

Lasă un răspuns