Cum poti trata sciatica in mod eficient?0 Comments

Publicat in:
Etichete: aliment, calitati, colesterol, dureri de gat, rol, Tratament, tratament naturist, tratamente naturiste, turmeric, vase de sange

Despre sciatica

Sciatica reprezinta o afectiune care se traduce prin durerea care radiaza de-a lungul nervului sciatic, de la spate pana spre picior. Nervul sciatic reprezinta cel mai lung nerv din corpul uman. Cu toate ca o hernie de disc este una dintre cauzele frecvente ale sciaticii, exista si alte afectiuni care pot pune presiune pe nervul sciatic, cum ar fi steatoza spinala, tumori spinale sau traume.

Tratament naturist sciatica

Tratament naturist sciatica

Tratament naturist sciatica

Turmericul este un condiment care are capacitatea de a ameliora sciatica si inflamatia din partea inferioara a spatelui. Specialistii au sustinut ca acest condiment poate ajuta la minimizarea inflamatiei cronice si ameliorarea durerilor de spate.

Aacesta a fost utilizat inca de milenii in India in practica in Ayurveda ca sa poata efectua tratamentul artritei. Aceasta reprezinta uneori cauza principala a durerii de spate sau sciatica.

Oamenii de stiinta din China si Malaezia au confirmat faptul ca extractul de curcuma ar putea ajuta in durerile legate de probleme nervoase. Pe de alta parte turmericul reprezinta un adevarat inhibitor selectiv de COX-2.

Specialistii sustin despre COX-1 si COX-2 ca acestea sunt enzime care apar in procesul inflamator. De exemplu, COX-1 este considerata a fi buna, deoarece indeplineste un anumit rol de indreptare in jurul inflamatiei si sustine mucoasa stomacului.

Turmericul este este un condiment cu calitati antibiotice, antibacteriene si antivirale!

Trebuie sa stiti ca in general oamenii utilizeaza antiinflamatoare nesteroidiene cum ar fi aspirina sau ibuprofenul ca sa combata inflamatiile, dar acestea pot avea si o influenta nociva si sa perturbe mucoasa stomacului, mai ales ca ele contin multe chimicale.

Expertii au demonstrat in urma unor teste derulate la Universitatea din Illinois, SUA, ca substanta anti-cancer din turmeric se absoarbe greu in organism. Turmericul reprezinta un produs alimentar sau condiment care nu are efecte secundare si poate sa calmeze durerile, mai ales daca il veti lua infuzat in lapte si adaugati un strop de piper negru, pentru asimilare.

Turrmericul are si o actiune de stimulare a bilei, mareste capacitatea ficatului de a elimina toxinele, poate sa inhibe dezvoltarea tumorilor canceroase, are o actiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, antioxidanta.

In plus, este un condiment cu calitati antibiotice, antibacteriene, antivirale, poate imbunatati circulatia, previne formarea trombilor vasculari, purifica sangele si diminueaza nivelul colesterolului.

Poate majora destul de bine mobilitatea articulatiilor, tendoanelor, calmeaza tusea, precum si inmoaie secretiile bronsice.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti trata sciatica in mod eficient?

Lasă un răspuns