Dieta nocturna – slabire fara efort0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, cure de slabire, dieta, diete de slabit, mese dupa 7 seara, nocturna, principii, seara

Fiecare dintre noi s-a imaginat la un moment dat slabind fara sport si fara sa renunte la alimentele preferate. Fiind doua onditii extrem de greu de indeplinit intr-o dieta, dar atat de dorite de oamenii din lumea intreaga, specialistii au reusit sa puna la punct dieta nocturna, o dieta pe cat de simpla, pe atat de eficienta.

Dieta nocturna

Dieta nocturna

Practic, dieta nocturna se bazeaza pe clasica idee de a nu manca dupa ora 19:00.

Intre ora 19:00 si 6:00 este permis doar consumul de apa. Fara ceaiuri, fara alcool si fara rontaieli. Testele facute pe voluntari, au aratat ca aceasta dieta te poate face sa slabesti pana la 12 kg intr-un an.

De ce este eficienta dieta nocturna?

In cele 11 ore de post, corpul are timp sa produca digestia si sa asimileze toate alimentele consumate in timpul zilei. In plus, nemancand timp de 12 ore, exista un deficit de calorii de pana la 250.

Dieta nocturna – reguli

Regula principala este sa nu mananci dupa ora 19:00, insa pentru ca dieta sa fie mai eficienta iti recomandam si urmatoarele actiuni:

  1. Renunta la alcool. Alcoolul deshidrateaza si produce foame, deci automat duce la ingrasare;
  2. Chiar daca dieta nocturna spune ca sportul nu este necesar, fa miscare! Nu trebuie sa mergi la sala sau sa alergi, este suficient sa te plimbi jumatate de ora pe jos si sa renunti la lift;
  3. Redu consumul de dulciuri, prajeli si grasimi! Chiar daca nu poti renunta de tot la aceste delicioase alimente, o reducere a consumului lor se va vedea in mod direct asupra kilogramelor in plus. Cu timpul, vei observa ca si necesitatea de a consuma acete alimente va scadea!

Dieta nocturna – cat slabesc

Daca este respectata, eficienta acestei diete este una vizibila rapid. Se pot da jos pana la 12 Kg intr-un an, sanatos si fara efort. Primele zile sunt cele mai grele, cand iti va fi extrem de dificil sa te abtii de la micile rontaieli de seara sau de la paharul de vin cu prietenii. Cu timpul insa, corpul tau se va obisnui si vei privi dieta ca pe ceva cat se poate de natural.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta nocturna – slabire fara efort

Lasă un răspuns