Cele mai usor de tinut diete0 Comments

Publicat in:
Etichete: cele mai usoare diete, cure de slabire, diete de slabit, diete usoare, slabire, top diete

Cu cat o dieta este mai usor de tinut cu atat aceasta este mai lejera si nu impune cerinte stricte. Ideal este ca aceasta sa nu contina in meniu alimente unice necesare si sa permita sa se varieze meniul in functie de placul celui ce o urmeaza.

Un alt mare criteriu este faptul ca o dieta usoara nu trebuie sa infometeze sau sa prezinte cerinte mult prea drastice cum ar fi sa limiteze numarul caloriilor zilnice la o valoare foarte mica.

Conform unui studiu realizat de catre expertii nutritionisti publicat de catre USNews, cea mai usor de tinut este dieta Weight Watchers sau dieta cu monitorizarea greutatii. Haideti sa le vedem si pe celelalte!

Cele mai usoare diete

Cele mai usoare diete

Dieta Weight Watchers

Aceasta dieta atribuie fiecarui aliment in parte un anumit numar de puncte in functie de cat de mult afecteaza acesta silueta noastra. Astfel cu cat numarul acestor puncte este mai mare cu atat alimentul este mai daunator, iar cu numarul este mai mic cu atat alimentul este mai recomandat.

In functie de greutatea actuala, de varsta si de cate kilograme doriti sa slabiti se recomanda un anumit total de puncte, spre exemplu pentru o femeie de 95 de kilograme se recomanda sa nu consume alimente al caror puncte adunate depasesc valoare de 23 intr-o zi. Nutritionistii experti au apreciat foarte mult aceasta dieta deoarece aceasta permite consumul a oricarui aliment sau grupa de alimente cat timp nu se depaseste totalul punctelor.

Mai multe despre dieta Weight  Watchers, aici!

Dieta Mediteraneana

Expertii nutritionistii au apreciat dieta mediteraneana si au clasat-o pe locul 2 in acest top deoarece aceasta pune accent pe anumite produse alimentare ce sunt foarte sanatoase.

Cei care tin acest regim sunt incurajati sa consume multe legume, fructe si fructe de mare sau peste, iar pe langa acestea se poate adauga chiar si un pahar sau doua de vin rosu pe zi. Din moment ce nu exista nici o limita de calorii, dieta nu este un motiv de ingrijorare pentru cei gurmanzi deoarece acestia pot consuma cate alimente doresc.

Dieta DASH

Aceasta dieta este renumita pentru alimentatia echilibrata ce previne hipertensiunea. A primit foarte multe voturi deoarece nu este o dieta restrictiva ce nu permite consumul a unor grupuri intregi de alimente. In plus, nu necesita retete culinare ce necesita mult timp de preparare.

Vezi intreaga dieta DASH!

Dieta Mayo

Dieta Mayo a primit o serie de aprecieri importante datorita faptului ca este o dieta moderna ce este usor de urmat adaptata stilului de viata al omului modern. Piramida de alimente promoveaza alimentele cu o valoare energetica scazuta avand astfel mai putine calorii.

Vezi intreaga dieta Mayo!

Dieta Atkins

Dieta Atkins nu este chiar cea mai usor de tinut dieta dar se incadreaza in top 5 cu siguranta. Este foarte restrictiva per total, spre exemplu interzice in totalitate consumul de dulciuri, paine si alcool. Interzice si grupe mari de alimente pentru perioade lungi de timp, lucru ce nu este tocmai recomandat de catre specialisti. Totusi ,nu este o dieta imposibil de urmat si chiar daca este ceva mai dificila decat celelalte de mai sus, aceasta poate avea rezultate spectaculoase pe termen indelungat.

Vezi in ce consta dieta Atkins!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cele mai usor de tinut diete

Lasă un răspuns