Cura de slabit cu afine0 Comments

Publicat in:
Etichete: afine, beneficii, corp, cura de slabit, dantura, dieta, fructe de padure, memorie, proprietati

Printre fructele de padure preferate de foarte multi oameni se afla si afinele, adevarate campioane ale tineretii. Potrivit opiniei expertilor in nutritie, o cura de slabit bazata pe afine reprezinta un adevarat festin pentru corpul uman.

Dieta cu afine

Dieta cu afine

Dieta cu afine poate avea rolul de a preveni diverse afectiuni, datorita continutului bogat de antioxidanti. Specialistii in nutritie sunt de parere ca vitaminele C si E protejeaza impotriva bolilor degenerative si a cancerului de colon.

Mai mult, daca va place sa mancati astfel de fructe de padure, trebuie sa stiti ca acestea pot sa scada riscul de atacuri cardiace, dar si de diabet. Cura de slabit cu afine este saraca in carbohidrati si are la baza doar proprietatile miraculoase ale acestor fructe de padure.

De ce afine?

Afinele va ofera protectie contra cancerului ovarian, mai ales ca acestea sunt bogate in fitonutrienti si contin un flavonoid care scade simtitor riscul de a dezvolta cancer ovarian.

Aceste fructe pot sa determine o mai buna functionare a creierului si protejeaza creierul de stresul oxidativ si reduc afectiunile relationate cu inaintarea in varsta, cum ar fi Alzheimer sau dementa. O dieta bogata in afine imbunatateste capacitatea de invatare, sunt de parere cercetatorii.

Afinele au capacitatea de a proteja dantura

Aceste fructe pot sa protejeze inima, asa ca nu numai vinul rosu are proprietati cardioprotectoare. O cercetare recenta din SUA a indicat faptul ca peste 38% din continutul afinelor lupta impotriva radicalilor liberi, vinovati de afectiuni grave.

Afinele ofera un bun suport pentru tractul digestiv. Pe langa fibre solubile si insolubile, afinele contin tanin, care are o actiune astringenta in sistemul digestiv pentru reducerea inflamatiilor. In plus, aceste fructe de padure imbunatatesc si sanatatea tractului urinar.

Ele au capacitatea de a proteja dantura, iar afinele rosii protejeaza dintii de carii, actionand prin impiedicarea lipirii bacteriilor de dantura. Asadar, aceste fructe de padure reprezinta un aliat de nadejde in lupta pentru a obtine o buna sanatate orala.

Dieta cu afine – Ce trebuie sa faci?

Expertii sunt de parere ca o dieta cu afine presupune consumul de suc de afine pe durata unei saptamani. Daca preferati fructele, puteti consuma un iaurt amestecat cu afine. Pentru a beneficia de efectul de detoxifiere a organismului se recomanda un pahar cu suc de afine pe zi, mai spun nutritionistii.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cura de slabit cu afine

Lasă un răspuns