Dieta pentru un abdomen ferm0 Comments

Publicat in:
Etichete: abdom, abdomen ferm, alimente, cure de slabire, dieta, diete de slabit, en plat, regim, reguli, sfaturi

Ideal ar fi ca la fiecare masa sa consumam proteine pentru ca acestea reusesc sa inlature senzatia de foame, cresc masa musculara si ard grasimile.

Shake-urile naturale ne ajuta sa ne simtim satui fara sa ne ingrasam, putem sa le alegem cu incredere! Acestea trebuie sa fie facute din fructe sau legume proaspete, naturale, combinate cu lapte degresat si facute in casa.

Adomen ferm

Adomen ferm

Consumati cat mai multa apa plata pentru ca aceasta iti va hidrata si curata organismul. Evita insa bauturile carbogazoase si alcoolul, acestea nu vor face decat sa iti ofere o senzatie de balonare si iti vor umfla abdomenul.

Oricat de ambitiosi am fi, din cand in cand, vom simti nevoia sa cedam si sa consumam alimente care nu sunt permise. Pentru a evita aceste situatii o data pe saptamana, in cadrul unei mese, avem voie sa mancam ce dorim, adica sa trisam.

Este bine sa numaram caloriile astfel incat sa nu facem excese, insa uneori aceasta numarare ne poate aduce frustrare si poate deveni o obsesie. Incercati sa va axati pe consumul alimentelor care reusesc sa va arda grasimile, in felul acesta nu va mai fi nevoie sa numarati caloriile consumate.

Cele mai importante alimente pentru un abdomen perfect

Cele mai importante alimente pentru un abdomen perfect:

– carnea slaba: curcan, pui, peste
– ouale
– fasolea verde si mazarea
– spanacul si restul legumelor verzi
– branzeturile slabe (cu putine grasimi): iaurt, lapte, branza
– zmeura, fragii, murele, afinele, capsunele
– cerealele integrale
– fulgii de ovaz cu lapte degresat
– uleiul de masline
– untul de arahide natural: fara adaos de zahar
– migdalele crude
– zerul

Meniu predefinit pentru o zi

Mic dejun: un smoothie din banane (lapte degresat, iaurt degresat cu aroma de vanilie, concentrat de suc de portocale, banane, o cupa de proteine din zer).

Gustare: 120 grame de pepene galben si 30 grame de migdale.

Pranz: ton cald cu grau si briosa englezeasca (facuta din: ton, branza de vaci, mozzarella, telina tocata, ceapa, maioneza vegetala, suc de lamaie).

Gustare: 3 felii de friptura de vita si o portocala mare.

Cina: pulpa de curcan in crusta de chili (facuta din: carne de curcan, orez, rosii cubulete, fasole neagra, porumb dulce, seminte de in macinate).

Gustare: budinca de ciocolata (budinca instant cu amestec de ciocolata, lapte degresat, inghetata de vanilie, jeleu fara zahar).

Partea cu alimentatia este cea mai importanta in cadrul acestei diete, insa nu trebuie sa uitam si de partea antrenamentului. Ideal este sa optati pentru 3 antrenamente de forta si 2 pentru zona abdomenului, cele pentru abdomen trebuie sa fie atat pentru zona superioara, cat si pentru cea inferioara.

Nu trebuie sa faceti si exercitii cardio in perioada antrenamentului, ar fi insa indicat sa alergati 20 sau 30 de minute in zilele in care faceti exercitiile pentru abdomen.

Sugestie: exista specialisti care recomanda urmatoarele alimente pentru a avea un abdomen mai suplu: fructele rosii si cele violet (pepene rosu, cirese, zmeura, afine, struguri), avocado, marar, ghimbir, menta, papadie, seminte si nuci crude, seminte de in, cereale integrale, lactate (iaurt, cele cu un continut scazut de grasimi), masline, uleiurile vegetale presate la rece, ciocolata neagra.

Citeste continuarea pe Dieteonline

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta pentru un abdomen ferm

Lasă un răspuns