Cum poti slabi cu ajutorul algei Fucus Vesiculosus?0 Comments

Publicat in:
Etichete: alga, experti, franta, greutate, iarba de mare, slabit, substante

Pentru a slabi, oamenii sunt dispusi la tot felul de sacrificii si incearca multe variante. Pe de alta parte, specialistii in nutritie cauta raspuns la tot felul de intrebari legate de cat de repede sau de usor poate pierde in greutate o persoana.

Slabire cu fucus vesiculosus

Slabire cu fucus vesiculosus

Iata ca expertii din Franta au descoperit ca un plasture care are la baza proprietatile algei naturale Fucus Vesiculosus te poate ajuta foarte mult in aceasta directie.

Alga mentionata este indicata pentru modelare, regenerare si hidratare in procedurile corporale si faciale. Expertii din cadrul Universitatii din Grenoble propun o metoda care sa va scape pentru totdeauna de surplusul de kilograme.

Cum actioneaza substantele din alga?

Savantii au creat un plasture in care au incorporat cea mai mare cantitate posibila de substante cu rol in slabire avand la baza alga Fucus Vesiculosus sau iarba de mare.

Se cunoaste faptul ca aceasta alga este utilizata de sute de ani in Asia pentru mentinerea siluetei si a sanatatii. Conform Care2.com, substantele din plasture au roluil de a actiona pentru a dizolva grasimea din tesuturi si stimuland metabolismul sa o elimine.

Trebuie sa stiti ca acest plasture va actiona zi si noapte, in mod regulat si continuu.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti slabi cu ajutorul algei Fucus Vesiculosus?

Lasă un răspuns