Dieta pentru un abdomen ferm0 Comments

Publicat in:
Etichete: abdom, abdomen ferm, alimente, cure de slabire, dieta, diete de slabit, en plat, regim, reguli, sfaturi

In ajutorul persoanelor care isi doresc un abdomen de „5 stele” au fost elaborate mai multe regimuri
alimentare si programe de antrenament, trebuie doar sa il alegeti pe cel care vi se potriveste cel mai bine.

Astazi va voi prezenta cateva dintre cele mai apreciate idei in ceea ce priveste un abdomen ferm, veti putea sa va recastigati increderea in propria persoana si frumusete.

Adomen ferm

Adomen ferm

Daca in trecut doar barbatii erau atrasi de ideea de a li se vedea grupele de muschi in regiunea abdominala („6-pack”sau „8-pack”), in zilele noastre femeile „cocheteaza” tot mai mult cu ideea de abdomen plat si musculos.

Trebuie insa sa stim ca pentru a obtine muschi, indiferent de regiunea corpului, este nevoie de foarte multa disciplina, atat alimentara, cat si sportiva.

David (sau Dave) Zinczenko este un american care a reusit sa schimbe viata mai multor persoane din intreaga lume. Acesta este autor, editor (al revistei Men’s Health), nutritionist, om de afaceri, om de televiziune, mai exact o personalitate care are ceva de spus in domeniul sanatatii si al wellness-ului.

Cartea acestuia, “The Abs Diet”, este conceputa astfel incat sa ofere sfaturi utile pentru toti cei care doresc sa scape de colaceii inestetici din zona abdominala, dar si pentru toti cei care isi doresc “pachetele” de muschi.

Urmand regulile impuse in cadrul Dietei pentru abdomen veti reusi sa scapati de 5 kilograme in doar 2 saptamani, veti invata sa va tonifiati musculatura si sa mancati sanatos.

Stilul de viata ne influenteaza in totalitate forma corpului si starea generala de sanatate. Trebuie sa incercam sa avem un stil de viata echilibrat, sa invatam sa fim relaxati, sa ne odihnim suficient, sa mancam alimente bogate in fibre, vitamine si minerale si sa facem exercitii fizice “inteligente”.

Este important sa renuntam la factorii nocivi din viata noastra: alimente de tip fast-food, alcool, bauturi acidulate, nesomn.

Foarte multe persoane considera ca un abdomen ferm se obtine prin multe antrenamente solicitante, insa reteta succesului consta in: 90% alimentatie si doar 10% antrenament.

Reguli pentru un abdomen perfect

Pentru a accelera procesul metabolic astfel incat acesta sa arda grasimile pe tot parcursul zilei ar trebui sa mancam des si in cantitati mici. Astfel, cele 6 mese (3 mese principale si 3 gustari) ale zilei sunt necesare!

Oferind organismului suficiente proteine si carbohidrati arderile vor fi stimulate, grasimea se va topi si masa musculara va creste.

Prima masa a zilei, micul-dejun, este extrem de importanta, nu trebuie sa sariti peste aceasta! Puteti opta pentru un mic-dejun format din carne slaba fiarta si oua sau pentru unul format din fulgi de ovaz sau capsune sau migdale cu lapte degresat.

La fiecare din cele 6 mese zilnice trebuie sa combinam cel putin 2 din alimentele urmatoare: oua, spanac, mazare, zmeura, cereale integrale, fulgi de ovaz, migdale, unt de arahide, ulei de masline.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta pentru un abdomen ferm

Lasă un răspuns