Dieta cu lactate, o cura de slabire extrem de eficienta si fara un meniu strict0 Comments

Publicat in:
Etichete: branzqeturi, cascaval, cura, cure de slabire, dieta, diete, diete de slabit, lactate, lapte, pareri, principii, reguli

Esti o mare consumatoare de lactate si apreciezi tot ce inseamna branza, cascaval, iaurt, lapte si alte produse derivate din acestea? Esti o norocoasa deoarece dieta cu lactate te poate ajuta sa slabesti pana la 6 kg in doar 9 zile, fara sa te faca sa renunti la alimentele tale preferate.

Dieta cu lactate

Dieta cu lactate

Dieta cu lactate – In ce consta

Particularitatile principale ale acestei diete (asemanatoare cu dieta alba prezentata aici) sunt urmatoarele: este usor de tinut. Nu va trebui sa tii un regim extrem de strict, care sa te infometeze. Te poate ajuta sa slabesti destul de mult. Cele 6 kg se vor duce cat ai clipi, daca respecti cu strictete toate recomandarile. Este placuta, cu siguranta esti innebunita dupa lactate, asadar, nu vei avea de suferit.

Regulile dietei cu lactate

In primul rand, toate lactatele trebuie sa aiba continut zero de grasimi. Este adevarat, nu sunt la fel de gustoase ca acelea cu grasimi, insa decat de loc, este excelent si asa;

Ai grija sa nu ai zahar sau fructe in lactate, deoarece ai distrus toata dieta. Aici intra si iaurturile cu fructe sau produsele de genul, consumul acestora fiind interzis pe toata perioada curei (nici shakeurile nu sunt permise). Daca te-ai orientat la o dieta de detoxifiere axata pe lactate si fructe iti recomandam sa citeste acest articol;

Incearca sa consumi cat mai multe lactate acre, spre exemplu este foarte indicat consumul ridicat de kefir sau lapte acru (citeste si despre dieta cu lapte).

Din cele 9 zile, doar in 6 trebuie sa fie consumate lactate. In restul de 3 trebuie sa se consume doar legume (dovlecei, ceapa, ciuperci, varza sau ceapa);

In cele 6 zile de lactate nu consuma altceva. Poti eventual sa optezi pentru maxim 3 feliute de paine pe zi, insa aceasta trebuie sa fie integrala.

Evident, printre regulile dietei se strecoara si regulile standard, care pot sa fie asociate cu niste reguli de viata. Astfel, pe toata perioada dietei trebuie sa consumi minim 2 litri de lichid pe zi (apa, ceai sau limonada fara zahar), trebuie sa elimini grasimile, zaharul, dulciurile, alcoolul si prajelile si trebuie sa nu mananci dupa ora 19:00. Aceste ultime reguli nu trebuie sa fie tinute doar in timpul dietei, ci este bine sa fie adoptate pe viata, deoarece ofera un mediu alimentar sanatos si foarte placut.

Pareri despre dieta cu lactate

Daca ai urmat si tu dieta cu lactate, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta? Ceilalti membrii ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Via: Slabescu

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu lactate, o cura de slabire extrem de eficienta si fara un meniu strict

Lasă un răspuns