Cura de slabit de toamna0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cina, cura de slabit, dieta, mic dejun, pranz, sfaturi, toamna

Daca va intereseaza o cura de slabire de toamna, nutritionistii va recomanda dieta cu struguri, care va poate ajuta sa pierdeti in cateva zile in jur de 2 kilograme. In cadrul acestei diete, trebuie sa folositi ingrediente precum strugurii, fructe de toamna pline de vitamine si minerale.

Dieta de toamna

Cura de slabit toamna

De asemenea, trebuie spus ca ciorchinii de struguri contin o multime de vitamine din complexul B, insa si anumite minerale precum fosfor, calciu, magneziu si, nu in ultimul rand, fier. Specialistii mai afirma ca strugurii sunt ideali pentru dieta, mai ales ca acestia hidrateaza si contin circa 75% apa, precum si elimina depozitele de grasime.

Pentru micul dejun trebuie sa mancati o felie de paine integrala, 50 g branza slaba, 100 g struguri, 3 linguri de musli, 1 iaurt degresat, 100 g struguri.

Expertii sunt de parere ca lactatele accelereaza arderile de grasimi, iar painea iti da senzatia de satietate pentru mai mult timp, impiedicandu-te sa mai rontai ceva in urmatoarele doua ore.

Ce mancam seara in timpul toamnei?

La pranz, putem sa alegem intre 200 ml supa de rosii, 1 felie paine de secara, 100 g struguri sau circa 200 g peste la gratar, 150 g salata de rosii, cu castraveti, 100 g struguri. O alta varianta recomandata in acest caz este: 200 g salata de legume cu 30 g sunca de pui, o felie de paine integrala, 100 g struguri.

Expertii sustin ca proteinele de buna calitate din peste sau din pui stimuleaza producerea de colagen si dau elasticitate tenului si previn deshidratarea pielii si aparitia ridurilor. Este indicata combinatia dintre proteine si carbohidrati la pranz pentru ca ele iti dau senzatia de satietate pentru cel putin 3 ore.

Pentru cina este recomandat sa mancati circa 250 g supa crema de spanac, aproximativ 300 g salata cu rosii, ardei gras si frunze de spanac sau varianta a doua: 250 g cartofi sotati, cu marar si usturoi. Spanacul reprezinta un foarte bun detoxifiant, asa ca iti curata corpul de toxine. Asta inseamna un par stralucitor, un ten fara cosuri si puncte negre si ochi foarte odihniti.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cura de slabit de toamna

Lasă un răspuns