Cea mai rapida dieta0 Comments

Publicat in:
Etichete: 2 kg, castravete, cea mai rapida dieta, dieta, dieta cu castraveti, dieta de slabit, rapida

Toamna este anotimpul potrivit, dar si indicat, pentru regimurile care se bazeaza pe fructe si legume proaspete. Printre acestea se numara si castravetele, un aliment ideal, care sta la baza unor diete eficiente. Nutritionistii il recomanda deoarece este sarac in calorii, are calitati depurative si diuretice si este bogat in fibre, care ajuta la eliminarea grasimilor.

Cea mai rapida dieta

Cea mai rapida dieta

Castravetii au un continut mare de apa (95%), enzime, vitamine (A, B1, B2 si C), sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier, zinc, mangan si iod. O cura cu aceasta leguma este extrem de indicata deoarece este un bun depurativ, ajutand la evacuarea apei retinute, dizolvarea acidului uric si urati si la eliminarea substantelor toxice din organism. In plus, are efect antiinflamator.

Castravetele este leguma perfecta pentru curatarea tractului digestiv, pentru ca stimuleaza si usureaza tranzitul intestinal, o problema des intalnita la multe femei, mai ales in perioadele de dieta, dar si in timpul sarcinii si al menopauzei.

Fiind saraca in calorii, doar 10 kcal la 100 de grame, aceasta leguma poate fi consumata in orice cantitate doriti. In plus, este foarte satioasa. Castravetele mai are proprietatea de a ajuta la subtierea depozitelor de grasime de pe abdomen.

Cea mai rapida dieta de slabit – Dati jos 2 kilograme in 2 zile

Pentru cei care se pregatesc sa-si petreaca vacanta in aceasta perioada si au nevoie de o dieta rapida si cu efecte sigure, recomandam cura de doua zile cu castraveti, in urma careia veti da jos aproximativ doua kilograme. Daca vreti sa slabiti mai mult puteti repeta dieta.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cea mai rapida dieta

Lasă un răspuns