Dieta cu alimente care topesc grasimile0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente care ard grasimile, alimente pentru slabit, alimente slabire, cura de slabire, dieta, dieta de slabit, diete, diete de slabit, fructe, legume

Vrei sa slabesti si ai incercat, in zadar, toate regimurile? Nu te resemna! Poti pierde in greutate, cu stomacul plin, apeland la o dieta cu fructe si legume care ard grasimile.

Alimente care ard grasimile

Alimente care ard grasimile

Avem tendinta de a consuma aceeasi cantitate de alimente in fiecare zi, indiferent de continutul de calorii. Asadar, ca sa slabim trebuie sa apelam la alimente cu calorii putine, care sa ne umple stomacul. Fructele si legumele sunt perfecte pentru asta. Fara sa tinem regim, dar inlocuind unele alimente cu legume, la fiecare masa, am putea sa slabin un kilogram pe saptamana. Iata cateva fructe si legume, care proaspete sau fierte duc la pierderea in greutate.

Varza alba sau rosie are doar 30 de calorii la 100 g. Pe de alta parte, varza stimuleaza metabolismul glucidelor si lipidelor si ajuta deci la inlaturarea kilogramelor in plus. Consuma varza cruda, in salate cu lamaie si putin ulei, ori inainte de mese, sub forma de suc amestecat cu suc de morcov.

Broccoli si conopida sunt cunoscute pentru proprietatile lor de prevenire a cancerului, dar si a obezitatii, datorita continutului mare de fibre. Consuma-le fierte la aburi, cu putina lamaie si ulei, ori in salate.

Rosiile au doar 20 de calorii la 100 g si sunt bogate in vitamine si minerale. Serveste-le sub forma de supe, in salate sau sucuri.

Fasolea verde este saraca in calorii si bogata in fibre, minerale si vitamine. Ea ajuta la reducerea depozitelor de grasime, prin proprietatile diuretice, depurative. Consuma fasole fiarta alaturi de alte legume, in salate, in supe, ciorbe si mancaruri.

Telina nu trebuie sa lipseasca daca vrei sa slabesti. Pe langa faptul ca are foarte putine calorii, ea elimina excesul de apa din tesuturi, intensifica arderile metabolice. Consuma telina cruda, inainte de mese, sub forma de suc, in amestec cu suc de rosii sau de morcovi, ori in salate.

Ceapa, usturoiul, prazul ajuta la arderea grasimii sin stocuri si la eliminarea apei in exces. Adauga-le crude in salate si in mancaruri.

Ardeiul are doar 40 de calorii la 100 g si intensifica arderea grasimilor. Consuma-l crud sau copt, in salate.

Afinele sunt binecunoscute pentru efectele anti-imbatranire. In lupta cu kilogramele sunt de mare ajutor. O ceasca de afine are numai 30 de calorii si 4 g de fibre.

Jumatate de avocado pe zi si grasimea de pe abdomen va disparea imediat.

Grepfrutul – Jumatate de grepfrut inainte de masa te ajuta sa slabesti pana la un kilogram pe saptamana, chiar daca nu modifici altceva in dieta ta.

Kiwi este ideal pentru slabit. Are putine calorii si o cantitate mare de vitamina C, fibre si minerale.

O para contine 15% din necesarul zilnic de fibre. Persoanele care au consumat 3 pere pe zi au mancat mai putin si au slabit, potrivit studiilor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu alimente care topesc grasimile

Lasă un răspuns