Dieta cu miere si scortisoara0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, dieta, dieta cu miere, dieta cu scortisoara, dieta de slabire, diete, meniu, miere, regim de slabit, scortisoara

Nu esti convinsa ca mierea te poate ajuta la slabit? Incearca dieta cu miere si scortisoara! Ai timp pana la sarbatori sa te bucuri de efectele sale benefice si sa ajungi la o silueta de invidiat.

Stii deja ca mierea de albine are proprietati de stimulare a metabolismului si, deci, a arderii caloriilor acumulate. Spre deosebire de dietele-minune despre care citesti in reviste, dieta cu miere si scortisoara iti permite sa te alimentezi normal, echilibrat, fara sa iti privezi organismul de nutrienti esentiali.

Dieta cu miere si scortisoara

Dieta cu miere si scortisoara

Iata cum functioneaza dieta cu miere si scortisoara.

6 motive sa incerci dieta cu miere si scortisoara

  1. Mierea este un zahar natural, nerafinat si neprocesat, ceea ce inseamna ca isi pastreaza continutul de vitamine, minerale, antioxidanti si aminoacizi – necesari bunei functionari a organismului.
  2. Gratie acestor ingrediente naturale, mierea stimuleaza metabolismul, ajutandu-te sa arzi grasimile din corp.
  3. Totodata, mierea are un indice glicemic mai scazut decat zaharul, ceea ce inseamna ca este absorbita incet in organism, fara a dezechilibra pancreasul si secretia de insulina.
  4. La randul ei, scortisoara stabilizeaza nivelul de zahar din sange, crescand metabolismul glucozei (mierea este descompusa in organism in glucoza si fructoza, pentru o asimilare mai eficienta) si imbunatatind functia insulinei. Cum glicemia crescuta declanseaza secretia de insulina, ducand mai departe la depozitarea grasimii, scortisoara previne acest lucru, ajutandu-te sa slabesti.
  5. Combinatia de miere si scortisoara imbunatateste digestia si mentine sanatatea sistemului digestiv, eliminand parazitii, fungii si bacteriile din intestine. Rezultatul: o digestie eficienta si cresterea sanselor de a slabi.
  6. Pentru ca acesta dieta echilibreaza nivelul de zahar din sange, vei resimti mai putin poftele alimentare, in mod special pofta de dulce, senzatia de satietate se va instala mai repede, iar tu vei incepe sa mananci mai putin.

Concret, tot ce trebuie sa faci este sa-ti prepari acasa o bautura naturala, din aceste doua ingrediente simple, pe care sa o consumi de mai multe ori pe zi, cu precadere dimineata, pe stomacul gol, si seara, inainte de culcare. De asemenea, poti bea acest remediu si in timpul zilei, cu 30 de minute inainte de mesele principale.

Ingrediente in dieta cu miere si scortisoara

  • 1 lingura de miere de albine;
  • 1 lingurita de scortisoara pudra;
  • 1 cana de apa.

Dieta cu miere si scortisoara – Mod de preparare

Pune scortisoara intr-un vas si toarna deasupra o cana de apa fierbinte. Lasa scortisoara la oparit vreme de 15 minute, iar dupa ce apa s-a racit adauga mierea de albine. E foarte important sa nu pui mierea in apa fierbinte, pentru ca ii va distruge enzimele benefice, de care ai nevoie pentru ca dieta sa functioneze.

Aceasta compozitie iti va ajunge pentru o zi, daca bei cate jumatate de cana dimineata si seara. In cazul in care vrei sa iei cura de mai multe ori pe zi, prepara o cantitate mai mare de miere cu scortisoara. Rezultatele vor incepe sa se vada dupa o saptamana de folosire, iar tu te vei simti mai usoara si mai plina de energie. Ca bonus, s-ar putea sa constati ca si libidoul tau a primit un impuls!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu miere si scortisoara

Lasă un răspuns