Dieta stwardeselor – 4 kg in 4 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, dieta pe zile, dieta rapida, dieta stewardeselor, diete rapide, pareri, regimul Natman

Regimul Natman sau dieta stwardeselor isi datoreaza succesul gratie unei promisiuni importante: slabesti 4 kg in 4 zile.

Acest regim este cunoscut si sub numele de dieta stewardeselor. Asta pentru ca durata de 4 zile corespunde escalelor insotitoarelor de bord, care profita de cele 4 zile, pentru a elimina excesele alimentare din timpul serviciului.

Dieta stewardeselor

Dieta stewardeselor

Regimul Natman este un regim hipocaloric, bazat pe o alimentatie bogata in proteine. Gratie reactiilor chimice provocate de catre alimentele prescrise, vei slabi rapid. Desi vorbim despre un regim hipocaloric, nu sunt cantitati pe care trebuie sa le respecti, astfel incat nu iti va fi foame. Inconvenientul sau este ca nu ai voie sa inlocuiesti un aliment cu un altul. Din aceasta cauza pot aparea frustrari. Regimul Natman suprima orice forma de lipide sau de glucide, ceea ce poate antrena carente.

Dieta stewardeselor este indicata celor care vor sa slabeasca rapid. Nu este un regim care poate fi urmat de catre persoanele vegetariene, de catre sportivi sau de catre persoanele foarte ocupate, deoarece nu furnizeaza energie suficienta. Nu vei puea tine regimul Natman daca nu esti ambitioasa si nici daca organismul iti cere 3 mese pe zi. In cadrul regimului Natman, micul dejun este atat de putin consistent incat poti considera ca iei doar doua mese pe zi, fara nicio alta gustare.

Nu vei putea tine regimul Natman daca nu esti ambitioasa si nici daca organismul iti cere 3 mese pe zi. In cadrul regimului Natman, micul dejun este atat de putin consistent incat poti considera ca iei doar doua mese pe zi, fara nicio alta gustare.

Dieta stewardeselor – In ce consta?

In timpul celor 4 zile de regim vei lua acelasi mic dejun: o cafea sau un ceai fara zahar si jumatate de grepfrut sau un alt fruct din categoria citricelor. Este obligatoriu sa consumi cel putin 1,5 l de apa pe zi si sa respecti combinatiile de alimente prescrise.

Regimul Natman – ziua 1

Pranz
Friptura de vita la gratar, fara grasime; salata verde cu rosii la discretie; un mar.

Cina
Doua oua fierte tari; fasole verde; jumatate de grepfrut.

Regimul Natman – ziua 2

Pranz
Friptura de vita fara grasime; salata verde; un pahar mare cu suc de rosii.

Cina
Dovlecei sau conopida, in orice cantitate; fasole verde; compot de mere fara zahar.

Regimul Natman – ziua 3

Pranz
Friptura de vita la gratar fara grasime; salata verde; salata de telina; un mar.

Cina
Pui la gratar; rosii la vapori; un pahar mare cu suc de prune.

Regimul Natman – ziua 4

Pranz
Doua oua fierte tari; fasole verde; un pahar mare cu suc de rosii.

Cina
Friptura de vita la gratar, fara grasime; salata verde; un pahar de suc de ananas fara zahar.

Poti manca oricat de multa carne sau legume doresti. Nu ai voie nici macar sa gusti alcool si nici sa folosesti grasimi sau zahar.

Rezultatele regimului Natman

Regimul Natman sau dieta stwardeselor iti promite ca vei slabi intre 3 si 5 kg in 4 zile, in functie de raspunsul organismului tau. Este mai bine sa te astepti sa slabesti in jur de doua kilograme si sa ai o surpriza la sfarsit, decat sa fii dezamagita. Regimul Natman nu dureaza mult, ceea ce te poate ajuta sa rezisti daca ai chef sa mananci un alt aliment decat cel prescris. Ca sa eviti riscul efectului yo-yo, dupa cele 4 zile de regim nu te arunca asupra tuturor alimentelor interzise. Reia o alimentatie echilibrata. Introdu lipidele si glucidele treptat si in cantitati limitate, ca sa eviti sa te ingrasi la loc.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta stwardeselor – 4 kg in 4 zile

Lasă un răspuns