5 trucuri care te pot ajuta sa tii mai usor cura de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, dieta usoara, sfaturi, trucuri

Alege sa mananci mai sanatos si vei si slabi

Ca sa slabesti insa mai responsabil, noi iti recomandam sa nu urmezi neaparat o anumita cura de slabire, ci sa-ti faci un regim alimentar mai sanatos. Vei vedea ca daca renunti la cateva categorii de alimente riscante, vei reusi sa slabesti fara sa te infometezi si fara sa-ti creezi frustrari. Printre acestea se numara: dulciurile, zaharul, sucurile carbogazoase, fainoasele (paine alba, pastele, orezul), mancarurile procesate (mezeluri, preparate congelate etc).

Trucuri cura de slabire

Trucuri cura de slabire

Pe acestea le poti inlocui cu fructe proaspete, legume crude sau gatite, carne slaba (pui, peste, curcan), sucuri naturale de fructe, gustari alcatuite din nuci si seminte. Regulile sunt simple, iar daca le acorzi o minima atentie, poti sa slabesti si fara o cura de slabire.

Daca totusi iti doresti sa slabesti rapid cateva kilograme si vrei sa urmezi o cura de slabire, pentru ca mai apoi sa continui cu un stil de viata sanatos, ti-am pregatit cateva trucuri pe care le poti urma ca sa-ti faci regimul mai placut.

Evita sa elimini complet alimentele care iti plac

Interzicerea unor alimente care iti fac placere, pe termen lung, nu este sanatoasa pentru psihic, care are nevoie sa fie rasfat si recompensat din timp in timp.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

5 trucuri care te pot ajuta sa tii mai usor cura de slabire

Lasă un răspuns