Top 7 diete ale vedetelor0 Comments

Publicat in:
Etichete: celebre, celebritati, cure de slabire, dieta de slabit, star, vedete

Cuprins articol:

Celebritatile arata intotdeauna fabulos. Fie ca apar la televizor sau in movie sau pe covorul rosu in timpul premierelor de filme sau la decernari de premii, niciodata nu inceteaza sa ne fascineze cu prezenta lor. Adevarul este ca este nevoie de mult efort pentru a arata asa, si fiind atat de cunoscute pe cat sunt, nu isi permit sa rupa ritmul in ceea ce priveste infatisarea lor. Traiul lor tine de felul in care arata.

Diete celebre

Diete celebre

Pe langa hainele, coafurile si machiajul, celebritatile trebuie sa aiba grija si de corp, recurgand la treatment de slabire, diete disociate.

Deci nu este nicio surpriza ca aceste staruri au propriile lor secrete cand vine vorba de a fi in forma si a arata very good. Agenda lor de buna-stare poate varia de la programe de exercitii excessive pana la mese bine planificate. Cine nu vrea sa le afle secretele in a te mentine pur si simplu sexy?

Iata cateva secrete de dieta din topul dietelor pentru celebritati.

Dieta Jennifer Aniston

big name al fenomenalului serial de televiziune pals, nu numai ca a hipnotizat audienta cu simtul adorabil al umorului si celebrele coafuri, insa si cu cunoscutul corp, unul dintre cele mai horny de la Hollywood, tinand cont de toate copertile revistelor pe care a aparut. Pentru a ramane in forma, Jennifer urmeaza dieta 40:30:30. Cura de slabire, si mai tarziu dieta, consta in:

40% Carbohidrati cu index glicemic mic
– alimente de genul fasolei, fructe si legume
30% proteine slabe
– tofu, peste, pui, curcan, vita si produse lactate cu un continut scazut de grasimi
30% grasimi esentiale
– alune si seminte, peste si ulei de masline

Este esential ca fiecare masa sa contina substante nutritive pentru a ajunge la la un echilibru intre hormoni si pierderea in greutate.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 7 diete ale vedetelor

Lasă un răspuns