Dieta de slabit cu fibre0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, dieta cu fibre, dieta de slabit, dieta de slabit cu fibre, dieta pentru slabit, fibre, tipuri de alimente

Dieta cu fibre

Sa te folosesti de o dieta bazata pe fibre nu este o decizie inteleapta doar pentru ca ajuta la slabit ci si pentru ca ofera numeroase alte beneficii. De asemenea, este destul de usor sa iti alegi un meniu care sa cuprinda fibre, deoarece exista o varietate destul de larga de produse care le contin in mod pure dar si de alte produse carora le-au fost adaugate ulterior.

Dieta cu fibre

Dieta cu fibre

Persoanele care folosesc astfel de diete nu numai ca vor slabi insa isi pot rezolva si o parte din problemele digestive. Fibrele actioneaza asupra scaunului indepartand constiparea si in acelasi timp curata colonul, prevenind astfel cancerul de colon. Prevenind in acest mod constiparea, ajuti si la prevenirea hemoroizilor, astfel ca fibrele sunt de un mare ajutor.

Alimente in dieta de slabit cu fibre

Cand iti alegi tipurile de alimente care sa contina fibre, cel mai bine este sa optezi pentru cele naturale, nu doar pentru ca sunt bogate in fibre insa au si un continut ridicat de vitamine. Vegetalele cu frunze verzi sunt cele mai bogate in fibre (cum ar fi spanacul sau brocolli). De asemenea, fasolea sau lintea sunt la fel de bune ajutand la o astfel de dieta pentru slabit.

Daca o persoana simte nevoia unei gustari in timpul zilei si doreste sa isi respecte dieta, atunci poate oricand alege intre seminte sau alune ( de exemplu popcornul este o alegere excelenta deoarece contine fibre, este bun si usor de facut insa nu este foarte sanatos).

In plus, fructele sunt si ele trecute pe lista la aceasta categorie si prezinta si avantajul de a nu contine prea multe calorii alaturi de fibre. Fructe cum ar fi portocalele, merele sau perele (cu tot cu coaja), capsunile sau murele pot fi consumate individual sau pot fi adaugate ca indulcitori la diferite tipuri de cereale sau de briose.

Cand cauti paine, ai grija intotdeauna sa verifici ambalajul si sa te asiguri ca sunt facute din faina integrala.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta de slabit cu fibre

Lasă un răspuns