Cum poti sa slabesti daca vei sari peste micul dejun?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cum slabesti fara mic dejun, mic dejun, micul dejun

Oamenii de stiinta din SUA sustin ca cei care sar peste micul dejun pot slabi. Ei au facut experimente in care au comparat efectul micului dejun asupra greutatii oamenilor.

Expertii din cadrul universitatii americane Cornell sustin ca lipsa micului dejun poate fi o metoda sanatoasa de a pierde in greutate.

Carly R. Pacanowski, cercetator implicat in acest studiu, spune ca ar trebui sa ne reevaluam obiceiul care implica micul dejun in fiecare zi, daca vrem sa slabim.

Slabire fara mic dejun

Slabire fara mic dejun

Expertii in nutritie au publicat un articol in revista „Physiology and Behaviour” in care expun rezultatele a doua studii efectuate in aceasta privinta.

Acestia au studiat 25 de participanti care au mancat regulat dimineata sau au sarit peste micul dejun. In cadrul primului studiu, acestia au dat participantilor un mic dejun de 335 de calorii, bogat asadar in carbohidrati, de 360 de calorii sau nu le-au dat acestora nimic de mancare dimineata.

Pana in acest moment, specialistii sustineau ca persoanele care nu iau micul dejun au un aport caloric mai mare in timpul zilei.

Dupa efectuarea acestor studii, ei afirma ca nu exista nicio diferenta. Totusi, micul dejun potoleste foamea oamenilor pe parcursul zilei, sustin ei.

In plus, un al doilea experiment facut in cadrul acestui studiu a implicat participanti care au luat un mic dejun copios.

Expertii spun ca daca se compara caloriile consumate de cei care au luat parte la cercetare intreaga zi fata de cei care nu au luat micul dejun, s-a constatat ca persoanele care au sarit peste prima masa a zilei au consumat mai putine calorii intr-o zi, numarul mediu de calorii care a facut diferenta fiind de 400.

Specialistii au tinut sa precizeze faptul ca rezultatele se aplica doar in cazul adultilor sanatosi, cei care sufera de diabet avand un alt regim care le impune micul dejun.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti sa slabesti daca vei sari peste micul dejun?

Lasă un răspuns