Cum sa te mentii in forma maxima?0 Comments

Publicat in:
Etichete: exercitii fizice, miscare, miscarea si sanatatea, sport

Expertii ne anunta ca o silueta frumoasa presupune dieta stricta, mult activity si o viata echilibrata. Atunci cand este vorba de recreation, cele mai multe femei opteaza pentru o sala de fitness, unde, sub indrumarea unui antrenor, se mentin in forma.

Altele insa aleg sa isi faca programul zilnic de exercitii acasa, sau in fata televizorului, apeland la programe specializate.

Si totusi de unde putem sa aflam care este cea mai buna solutie pentru o silueta de invidiat? Va prezentam avantajele si dezavantajele health-ului la sala si ale celui de acasa.

Miscarea si sanatatea

Miscarea si sanatatea

Miscarea de acasa

Femeile care opteaza pentru exercitiile fizice realizate in fata televizorului au nevoie de multa vointa si determinare pentru a putea respecta un software restore.

Potrivit instructorilor, rezultatele exercitiilor se pot vedea intr-un timp scurt doar daca este respectat un program restoration, dupa sfatul unei persoane specializate.

De exemplu, un teacher private poate recomanda atat ritmul in care se vor desfasura exercitiile, cat si tipul acestora, in functie de dorintele persoanei in cauza. Avantajele health-ului de acasa tin de aspectul financiar si de confortul oferit.

Alegerea acestei solutii de intretinere presupune si minime dotari in aparatura specializata, precum si folosirea corecta a acestora, in etape de lucru. Instructorii au recomandat alegerea de aparate potrivte pentru varsta si nivelul la care se vor realiza antrenamentele.

Principalul dezavantaj al health-ului de acasa il reprezinta comoditatea. Potrivit studiilor in domeniu, cele mai multe persoane care opteaza pentru un astfel de antrenamet nu respecta programul de exercitii, iar rezultatele sunt de cele mai multe ori sub asteptari.

health-ul la sala

Expertii spun ca avantajul main al acestui tip de antrenament consta in faptul ca ai la dispozitie personalul autorizat al fiecarei sali, care poate oferi informatii despre tipul de antrenament potrivit fiecarei persoane.

De asemenea, de la acesti instructori veti afla informatii si despre dublarea exercitiilor fizice cu o dieta, prescrisa de un nutritionist.

In functie de dieta alimentara, personalul specializat al salilor de health va recomanda exercitiile potrivite si programul care trebuie urmat pentru obtinerea de rezultate optime.

Un alt beneficiu al exercitiilor realizate in locuri specializate il reprezinta sentimentul de incredere oferit, care joaca un rol foarte essential in obtinerea de rezultate.

In functie de greutatea pe care o persoana doreste sa o piarda, instructorul private va impune atat ritmul, cat si volumul de efort zilnic care trebuie depus.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Cum sa te mentii in forma maxima?

Lasă un răspuns