Dieta de slabit cu efect rapid0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta de slabire rapida, dieta de slabit rapida, dieta rapida, diete rapide, slabire rapida

Cat slabesc?

Ideea din spatele acestei diete de slabit este destul de simpla: consuma mai putine calorii decat arzi. Desigur, ea este mult mai complexa, cum ar fi faza de initiere de 4 zile, care promoveaza consumul a 1.200 de calorii pe zi, pentru a preveni balonarea.

Dieta de slabit cu efect rapid promite celor care o urmeaza ca pot slabi pana la 10 kilograme intr-o luna. Ea este recomandata, in principal, pentru cei care sufera de obezitate abdominala, deoarece se pierde, in mare parte, din kilogramele din acea zona a corpului. Ea este asemanatoare cu dieta de slabit mediteraneana si promoveaza consumul a aproximativ 1.600 de calorii pe zi, cu ajutorul fructelor, legumelor, cerealelor integrale, fructelor cu coaja oleaginoasa, fasole, seminte, proteine, carne slaba, si multe altele.

Conform mai multor studii efectuate la Universitatea Harvard, uleiul care contine grasimi mononesaturate si polinesaturate, ajuta la eliminarea grasimii din jurul abdomenului. In aceasta privinta, este recomandat sa se consume ulei de masline, avocado, de floarea soarelui, de soia, in si masline.

In plus, si ciocolata contine grasimi mononesaturate, dar, totusi, nu trebuie sa se consume mai mult de o patratica pe zi si doar in timpul mesei. Mai mult decat atat, MUFA (denumirea prescurtata pentru grasimile mononesaturate – MonoUnsaturatedFAts) dezvolta sentimentul de satietate, ceea ce inseamna ca iti va scadea pofta de mancare.

Desi efectuarea de exercitii fizice e optionala, ea este, totusi, recomandata, deoarece se poate pierde cu pana la 5 kilograme pe luna cu ajutorul lor.

Dieta de slabire rapida

Dieta de slabire rapida

Ce poti manca in dieta de slabit cu efect rapid

Indiferent de problemele de sanatate pe care le ai, cum ar fi alergii la anumite alimente, te poti adapta destul de usor la aceasta dieta de slabit. Tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti alimentele care iti displac cu altele care contin aceeasi valoarea nutritionala si, de asemeni, MUFA.

Este bine de stiut ca cei care urmeaza aceasta dieta de slabit nu ar trebui, totusi, sa calculeze caloriile, ci sa consume cat le cere corpul. Dar este recomandat ca fiecare masa sa contina nu mai mult de 400 de calorii si sa se consume maximum 4 mese pe zi, fiecare dintre ele continand atat grasimi mononesaturate (MUFA), cat si grasimi polinesaturate (PUFA).

Cum incep dieta de slabit cu efect rapid?

Pentru a o putea incepe in cel mai bun mod, trebuie sa urmati un plan nutritional de 4 zile, care are ca rol evitarea balonarii pentru urmatoarele 30 de zile.

Exemplu de meniu ce previne balonarea:

Micul dejun:

– o cana de orez fiert
– o cana de lapte degresat
– o jumatate de ananas
– un sfert de cana de seminte de floarea soarelui (neprajite)

Pranz:

– 25 de grame de ton (fara ulei)
– o ceasca de morcovi
– o felie de branza degresata

Cina:

– 50 de grame de piept de pui la gratar
– O cana de ciuperci cu o lingura de ulei de masline
– O jumatate de ceasca de orez brun

Gustare:

– smoothie de ananas, care sa contina o cana de lapte degresat, 50 de grame de ananas si o lingura de seminte de in

Totodata, de-a lungul zilei, trebuie sa se consume minimum 2 litri de apa

Ce trebuie sa consum in dieta de slabit cu efect rapid?

Pentru a intelege mai bine ce ar trebui sa contina un meniu din aceasta dieta de slabit, aveti la dispozitie un exemplu:

Micul dejun:

– terci de ovaz si jumatate de mar dat la razatoare

Pranz:

– sandwich cu sunca si branza degresata, folosind 200 de grame de paine integrala
– 2 felii de linte si rosii
– O cana de rosii cherry

Cina:

– 50 de grame de somon la gratar
– 2 linguri de migdale
– O cana de jumatate de fasole

Gustare:

– un sfert de cana de hummus
– 2 linguri de nuci
– O cana de ardei grasi

Chiar daca, uneori, e posibil sa depasiti cele 400 de calorii recomandate intr-o masa, stati fara griji, deoarece aceata dieta de slabit este una dintre cele mai versatile pe care le puteti gasi. Atat timp cat fiecare masa nu depaseste 500 de calorii si, implicit, 2.000 intr-o zi, nu aveti de ce sa va ingrijorati, efectul ei va fi vizibil, chiar si in aceste conditii, la sfarsitul celor 30 de zile.

Pareri despre dieta rapida de slabit

Daca ai urmat si tu dieta rapida de slabit, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta de slabit cu efect rapid

Lasă un răspuns