Mici schimbari pentru a slabi0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, alimente, procesate, sfaturi pentru slabit, slabire, trucuri slabire

Sfaturi pentru slabit

Sfaturi pentru slabit

Persoanele care vor sa slabeasca au adesea probleme de sanatate, fiind in stare de orice sacrificiu pentru a scapa de kilogramele in plus. Exista, insa, si metode simple care te ajuta sa slabesti si sa iti pastrezi sanatatea.

Iata cateva sfaturi in acest sens, oferite de Alan Aragon, specialist in domeniu. Daca te afli in acaetsa situatie, trebuie sa tii cont de ele:

Alimentele procesate

Incearca sa eviti hrana procesata! Cel mai bine este sa te orientezi spre produsele integrale. Din aceasta categorie fac parte diferitele tipuri de carne, fructele, legumele si alunele. Cele mai putin procesate trebuie si ele luate in calcul, din aceasta categorie facand parte cerealele integrale, branza si laptele.

Tine evidenta

Tine evidenta a ceea ce mananci si rezultatele vor fi uimitoare! Expertii spun ca o alta metoda buna este sa acorzi o nota obiceiului tau alimentar, zilnic, acordandu-ti un punctaj cuprins intre 1 si 10.

In acest fel, vei observa atunci cand nu ai mancat ceea ce trebuia, punctajul acordat chiar si fiecarei gustari adunandu-se la totalul fiecarei zile.

O alta modalitate pe care o poti folosi este sa faci o medie a punctajului obtinut pentru fiecare masa.

Recompensa proprie

Nu uita recompensele pe care trebuie sa ti le acorzi! Uneori, nu uita sa iti acorzi cate o mica recompensa, constand intr-un procent de 10% din numarul de calorii. Poti apela la acest truc in fiecare zi si vei vedea ca vei fi mai putin flamand.

Printr-o astfel de metoda vei avea posibilitatea de a pastra o limita in ceea ce priveste cantitatea de mancare consumata si de a-ti tine sub control poftele si impulsul de a consuma mai mult.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Mici schimbari pentru a slabi

Lasă un răspuns