Mierea miraculoasa, gata sa intre pe piata2 comentarii

Publicat in:
Etichete: Matthew Dryden, miere, mierea, mierea Matthew Dryden, mierea miraculoasa, Mierea Surgihoney

Mierea Surgihoney

Mierea Surgihoney

Un afacerist englez a produs un tip de miere bio care, potrivit medicilor, ofera rezultate „uimitoare” in tratarea ranilor si a infectiilor.

Noul produs se numeste Surgihoney si a fost testat timp de un an in spitale din Hampshire pe bebelusi, femei care tocmai au nascut, pacienti si persoane in varsta.

Expertii au observat ca toate ranile si ulcerele, inclusiv cele infectate cu extrem de puternica bacterie MRSA, s-au vindecat in cateva zile, in timp ce numarul femeilor care au suferit infectii dupa ce au nascut prin cezariana s-a redus la jumatate.

Astfel, mierea a vindecat rani ale soldatilor care s-au intors din Afganistan si a fost folosita pentru a trata acnee si pentru a proteja pielea pacientilor bolnavi de cancer nevoiti sa apele la cateter pentru chimioterapie.

Doctoul Matthew Dryden, consultant microbiolog la Fundatia spitalelor Serviciului National de Sanatate (NHS) din Hampshire, a spus ca aceasta miere „va revolutiona ingrijirea ranilor din intreaga lume”.Mierea este folosita de ani de zile pentru puterile sale de vindecare, desi doctorii sunt in favoarea penicilinei si antibioticelor.

Cu toate acestea, Surgihoney, care este ambalata in saculete de 10 g fiecare, poate ucide bacterii, paraziti si infectii fungice, ajutand in acelasi timp la vinderea ranilor.

Mierea este un medicament natural fantastic. Avantajul sau este ca omoara insecte, insa nu afecteaza tesutul„, a adaugat doctorul.

Mierea Surgihoney este dezvoltata de Ian Staples, un om de afaceri care a detinut in trecut lantul de accesorii auto Halfords. Englezul a achizitionat o ferma organica din sudul Chile, a creat stupi, iar apoi a finantat cercetatori stiintifici din Irlanda sa-l ajute sa dezvolte mierea.

Produsul a fost licentiat de autoritatea competenta din Marea Britanie, insa nu este inca disponibil de vanzare pe piata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Mierea miraculoasa, gata sa intre pe piata

2 comentarii

  1. Teo

    Efectele curative ale mierii sunt cunoscute de câteva mii de ani. Laudabil este doar spiritul intreprinzator al englezului. Mierea este singurul aliment care nu se alterează și care își păstrează proprietățile curative și nutritive peste o perioada extrem de îndelungată (mii de ani). Cercetători din întreaga lume, încearcă de zeci de ani să descopere secretele mierii pentru a sintetiza agentul conservat perfect și medicamentul „minune”. Mierea este cunoscută de milenii în tratarea arsurilor grave și vindecarea fără cicatrizăre a țesuturilor dermice, fapt ce a dus la folosirea frecventă în operațiile estetice și chirurgia plastică reconstructivă.

Pings and Trackbacks

Lasă un răspuns