Cum poti sa slabesti daca sari peste micul dejunUn comentariu

Publicat in:
Etichete: alimente, dieta, gustare, mic dejun, slabit, stil de viata

Micul dejun – Cercetatorii americani sustin ca persoanele care sar peste micul dejun pot slabi. Acestia au facut experimente in care au comparat efectul micului dejun asupra greutatii oamenilor si au ajuns la niste concluzii interesante.

Slabire micul dejun

Slabire micul dejun

Specialistii de la universitatea americana Cornell sustin ca lipsa micului dejun poate fi o metoda sanatoasa de a pierde in greutate, scrie CBS News.

 

Expertul Carly R. Pacanowski, cercetator implicat in acest studiu, spune ca ar trebui sa ne reevaluam obiceiul care implica micul dejun in fiecare zi, in conditiile in care vrem sa slabim.

Specialistii in nutritie au publicat un articol in revista „Physiology and Behaviour” in care expun rezultatele a doua studii efectuate in aceasta privinta.

Expertii au studiat 25 de participanti care au mancat regulat dimineata sau au sarit peste micul dejun. In cadrul primului studiu, acestia au dat participantilor un mic dejun de 335 de calorii, mai bogat in carbohidrati, de 360 de calorii sau nu le-au dat acestora nimic de mancare dimineata.

Pana in acest moment, specialistii sustineau ca persoanele care nu iau micul dejun beneficiaza un aport caloric mai mare in timpul zilei. Dupa efectuarea acestor studii, ei afirma ca nu exista nicio diferenta. Cu toate acestea, micul dejun potoleste foamea oamenilor pe parcursul zilei, sustin expertii.

Un al doilea experiment facut in cadrul acestui studiu a implicat participanti care au luat un mic dejun copios.

Micul dejun si caloriile consumate in timpul zilei

Dupa ce au comparat caloriile consumate de ei intreaga zi fata de cei care nu au luat micul dejun, s-a constatat ca persoanele care au sarit peste prima masa a zilei au consumat mai putine calorii intr-o zi.

In plus, numarul mediu de calorii care a facut diferenta este de 400. Expertii au tinut sa precizeze faptul ca rezultatele se aplica doar in cazul adultilor sanatosi, cei care sufera de diabet avand un alt regim care le impune micul dejun.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Cum poti sa slabesti daca sari peste micul dejun

Un comentariu

  1. mihaela ghita

    Aberante teorii!!

Lasă un răspuns