Dieta Neera – Sfaturi pentru a slabi cat mai mult si mai sanatos2 comentarii

Publicat in:
Etichete: detox, dieta neera, dieta Neera sfaturi, neera, nera detox, sfaturi dieta Neera

Dieta Neera exista in mai multe variante:

  • Dieta Neera de 10 zile – este si cea mai frecvent utilizata avand rezultatele cele mai bune si rapide
  • Dieta Neera de 2 zile
  • Dieta Neera varianta libera – inlocuirea cinei sau a micului dejun
  • Dieta Neera pentru profesionisti – pentru acele persoane care au tinut in trecut dieta Neera

Dieta Neera are rezultate optime in varianta de 10 zile, insa exista foarte multe cazuri in care variantele celelalte au adus persoanei rezultatul dorit. Totusi, pentru a ajunge la optimul acestei diete de slabit fantastice, trebuie sa fiti atenti(e) la cateva aspecte importante.

Sfaturi pentru a slabi cat mai mult si mai sanatos cu dieta Neera

Iata cateva recomandari la care trebuie sa fiti atenti(e) pe perioada dietei Neera pentru ca rezultatele sa nu fie anulate:

Tranzitul intestinal lipsa

Dieta Neera sfaturi

Dieta Neera sfaturi

Lipsa tranzitului intestinal reprezinta cea mai frecventa greseala facuta in timpul unei dieta Neera. Pe perioada acestei cure de slabit, atat medicamentele sub forma de vitamine, cat si cele laxative sunt strict interzise.

Daca aveti probleme, puteti utiliza ceaiuri medicinale sau apa sarata. Daca in trecut ati avut probleme digestive, este foarte posibil ca prin urmarea unei diete Neera, aceste probleme sa dispara. Motivul este unul foarte simplu si anume faptul ca dieta Neera curata foarte bine intreg tractul digestiv.

Retineti!
Pentru a avea rezultate optime, NU consumati laxative sau medicamente sub forma de vitamine. Nu aveti nevoie de asa ceva.

Consumul insuficient de lichide

Dieta Neera Sfaturi Lichide

Dieta Neera Sfaturi Lichide

Multor persoane le este greu sa eat 2-three litri de lichide pe zi, cu toate ca aceasta este recomandarea tuturor medicilor, indiferent de specialitatea lor.

In timpul unei diete Neera, consumul de lichide este extrem de necessary, poate mai necessary decat de obicei. In timpul curei,lichidele ajuta organismul sa curete reziduurile din organele de excretie.

In cazul in care veti consuma insuficiente lichide in dieta Neera, este posibil nu numai sa nu aveti rezultatele scontate, dar sa apara si probleme.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Neera – Sfaturi pentru a slabi cat mai mult si mai sanatos

2 comentarii

  1. Dia

    Interesant articolul!

Pings and Trackbacks

Lasă un răspuns