De ce sa slabesc?Un comentariu

Publicat in:


Ati auzit, probabil, o multime de lucruri despre efectele bad ale obezitatii. Cele mai frecvente boli sunt in stransa legatura cu excesul de greutate:

  • boli cardio-vasculare
  • accidente vasculare cerebrale
  • diabetul zaharat de tip II
  • chiar si cancerul.
Obezitatea

Obezitatea

Obezitatea este la un nivel extrem de ridicat la nivel mondial datorita slabei acumulari de nutrienti din alimentele consumate. Astfel, simtim nevoia sa mancam mai mult pentru a acoperi lipsa aceasta din organism, facand corpul sa asimileze grasimi si toxine. 

Toxinele sunt acumulate, in mare parte, fara voia noastra datorita poluarii si sunt depozitate in organism.  Dieta Neera este un regim de slabit eficient care va poate ajuta atat in eliminarea toxinelor din organism, cat si in pierderea kilogramelor acumulate in plus, fara a va afecta sanatatea. Haideti sa vedem, mai intai, care sunt cele mai frecvente cauze ale cresterii in greutate, tratate prin dieta Neera.

Cauze frecvente ale cresterii in greutate

  1. Corpul dvs. are nevoie (si simte aceasta nevoie) de substante nutritive. Lipsa de substante nutritive din organism, in special oligoelemente si minerale, determina aparitia unor semnale constante catre creier, prin care acesta este indemnat sa manance. Din pacate, alimentele din ziua de astazi nu mai sunt la fel de bogate in substante nutritive cum erau pe vremuri. Rezultatul este unul singur: consumul inutil de calorii, ciclul repetandu-se la nesfarsit.
  2. Rezistenta la insulina. Dieta noastra este formata, in mare parte, din prea mult zahar si carbohidrati rafinati. Astfel, productia de insulina creste. Insulina este un hormon ce depoziteaza grasimea in organism pentru a se putea elimina excesul de zahar din sange. Cu cat mancati mai mult, cu atat mai multa insulina este produsa in organismul dvs. si mai multa grasime este stocata.
  3. Toxinele. Atunci cand organismul dvs. este coplesit de toxine, ele ocolesc canalele eliminatorii, depozitandu-se in tesuturile grase de sub piele si in celulele adipoase. Grasimea devine foarte greu de eliminat si cresterea in greutate devine inevitabila. Atunci cand organismul dvs. este sufocat de deseuri toxice, metabolismul incetineste, determinand o anomalie la nivelul productiei determinate de enzime si hormoni, sistemul endocrin si creierul fiind direct influentate.

Pentru a va detoxifia organismul si a slabi eficient, sanatos si rapid, recomandarea specialistilor este dieta Neera.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce sa slabesc?

Un comentariu

Pings and Trackbacks

Lasă un răspuns