Cum slabesti practicand activitati sportive ieftine0 Comments

Publicat in:
Etichete: alergat, bicicleta, cum sa slabesti, diete, ieftin, miscare, slabesti, slabire, sport, yoga

Miscarea reprezinta una dintre activitatile consacrate, care determina organismul sa ramana sanatos si bine proprortionat. Obiceiul de a face miscare in mod regulat se regaseste in topul recomandarilor medicilor pentru un trup si o minte sanatoase si o silueta de invidiat.

Deoarece ar fi pacat sa iti lasi corpul de izbeliste, iata cateva activitati sportive ieftine pe care le poti practica!

Jogging

Jogging

Joggingul este o activitate sportiva la indemana oricui pentru ca nu costa nimic. Iti trebuie doar o pereche de adidasi confortabili, un pic de vointa, un parc prin apropierea zonaie in care locuisesti si vei simti rezultatele intr-un timp relativ scurt!

Cel mai dificil este inceputul, insa daca te vei organiza si vei iesi macar de 2-3 pe saptamana la alergat, beneficiile vor fi simtite aproape imediat! Daca vei face jogging pe distante de cativa kilometri de cateva ori pe saptamana timp de o luna, dupa circa 30 de zile vei avea parte de primele rezultate concrete.

Miscare slabire yoga

Miscare slabire yoga

Yoga este o activitate sportiva mai speciala, care te solicita destul de mult din punct de vedere fizic. Aceasta disciplina orientala are un rol important in modelarea disciplinei mentale. Yoga poate fi si o activitate sportiva gratuita, intrucat te poti inspira dupa filmuletele gasite pe Internet.
Expertii spun ca, daca vrei sa faci yoga la nivel avansat, nu ar strica sa iei parte la niste cursuri, astfel incat sa te asiguri ca nu te ranesti incercand sa adopti pozitii mai complicate de yoga.

Mersul pe role este la moda in aceste zile. Reprezinta o activitate sportiva utila si distractiva, care te poate ajuta sa iti modelezi silueta de vis! Dupa ce deprinzi tainele mersului pe role, activitatea se va dovedi o adevarata incantare, dar pentru inceput va trebui sa investesti intr-o pereche!

Slabire pe role

Slabire pe role

Mersul pe bicicleta este o alta activitate sportiva foarte placuta, indragita de foarte multa lume. Pe bicicleta poti sa te plimbi pe acolo pe unde iti doresti: prin parc, prin oras sau chiar pe munte, daca iti place aventura si ai si o bicicleta adecvata!

Daca nu ai propria ta bicicleta, vei putea inchiria de la centrele gratuite de biciclete din marile orase. Cu ajutorul bicicletelor de inchiriat, iti poti slefui abilitatile de biker inainte de a investi in propria bicicleta, cu care sa te deplasezi chiar si la job.

Catarari pe munte

Catarari pe munte

Ascensiunile pe munte reprezinta un puternic tonifiant. Daca iti place muntele si ai si un grup de prieteni care iti impartaseste pasiunea, poti face plimbarile si te poti catara pe munte. Aceste doua activitati reprezinta forme de miscare care te pot mentine in forma si iti pot sculpta silueta!

In plus, te vei bucura de aerul curat si proaspat si peisajele superbe in timp ce ardeti calorii plimbandu-va sau facand catarari si escalada! Trebuie totusi, sa detii un echipament adecvat si sa stii cum sa il folosesti!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum slabesti practicand activitati sportive ieftine

Lasă un răspuns