Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 15, 2014

Cea mai utila aspirina naturala

Publicat pe 15 nov. 2014 at 1:05am

Mai multe cercetari recente au aratat faptul ca ciresele au aceeasi actiune antiinflamatoare ca si aspirina.

Cercetatorii de la Universitatea din California, SUA au demonstrat ca, in cazul in care se consuma cirese pentru o perioada de circa 28 de zile se diminueaza inflamatiile din corpul uman cu aproape 25%.

Ce contin ciresele

Ciresele au un continut mare de vitamina C, de potasiu, de bor, dar si de antocianine, substantele care dau culoarea specifica. Ciresele au posibilitatea sa diminueze durerile aproape la fel de bine ca ibuprofenul si aspirina, sustin specialistii din SUA.

Intr-un studiu publicat in „Journal…

Dieta cu Supa de Ceapa

Publicat pe 15 nov. 2014 at 1:03am

Dieta cu supa de ceapa, o alternativa a dietei cu supa de varza, te ajuta sa scapi de kilogramele in plus pentru un eveniment special din viata ta, bazandu-se pe limitarea optiunilor culinare si a aportului de calorii.

Denumita de unii gastronomi regina legumelor datorita gustului sau patrunzator (stai linistita, in supa de ceapa nu ii vei simti acest gust si nici nu va mirosi), ceapa este este o leguma bogata in vitamine si minerale.

Ceapa contine cantitati importante din vitaminele A, B, C, acid folic, minerale…

Hipertensiunea arteriala tratata de o ciuperca

Publicat pe 15 nov. 2014 at 1:01am

Una dintre cele mai uimitoare plante asiatice este ganoderma. Aceasta planta este originara din China si este cunoscuta de milenii in Extremul Orient pentru proprietatile terapeutice.

Potrivit specialistilor, aceasta ciuperca creste in padurile din zonele cu umiditate si poate produce ameliorari uimitoare in bolile provocate de radiatii, datorita substantelor amare continute.

Ce contine Ganoderma

Ganoderma mai contine polizaharide, seleniu si germaniu organic, acestea dandu-i proprietati anticancerigene deosebite. Ganoderma mai este denumita in Asia si „Ciuperca nemuririi”. Pentru uz medicinal se foloseste Ganoderma rosie.

Conform expertilor, aceasta ciuperca este recomandata ca un adaptogen si tonic general. Ganoderma rosie este foarte folosita…