Hipertensiunea arteriala tratata de o ciuperca0 Comments

Publicat in:
Etichete: anticancerigen, asia, china, ciuperca, hipertensiune arteriala

Una dintre cele mai uimitoare plante asiatice este ganoderma. Aceasta planta este originara din China si este cunoscuta de milenii in Extremul Orient pentru proprietatile terapeutice.

Potrivit specialistilor, aceasta ciuperca creste in padurile din zonele cu umiditate si poate produce ameliorari uimitoare in bolile provocate de radiatii, datorita substantelor amare continute.

Ganoderma

Ganoderma

Ce contine Ganoderma

Ganoderma mai contine polizaharide, seleniu si germaniu organic, acestea dandu-i proprietati anticancerigene deosebite. Ganoderma mai este denumita in Asia si „Ciuperca nemuririi”. Pentru uz medicinal se foloseste Ganoderma rosie.

Conform expertilor, aceasta ciuperca este recomandata ca un adaptogen si tonic general. Ganoderma rosie este foarte folosita pentru tratarea unor afectiun precum hipertensiunea arteriala, bronsita, astmul, insomnia si hepatita.

Expertii sustin ca daca veti ajunge sa consumati in mod regulat Ganoderma, veti avea parte de un sistem imunitar mai bun al corpului, de o circulatie sanguina mai buna si de o sanatate corespunzatoare.

Cum se face tratamentul?

Specialistii in fitoterapie spun ca tratamentul cu ganoderma se face pe o perioada de 60 de zile, context in care se utilizeaza extractul sub forma de comprimate. Trebuie sa luati in fiecare zi cate 4-6 comprimate pe stomacul gol, cu 15 minute inainte de mese.

Acest tratament are rolul de a mentine celulele normale, impiedicand formarea de ADN si ARN in celulele tumorale si incetinind foarte mult inmultirea acestora.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Hipertensiunea arteriala tratata de o ciuperca

Lasă un răspuns