Este sanatoasa dieta cu supa de varza?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat de sanatoasa este, detoxifiere, efecte dieta cu supa de varza, sanatoasa, varza

Aproape toti am auzit de dieta cu supa de varza si se spune ca mai mult de jumatate dintre femei au urmat-o cel putin o data.

Dieta cu supa de varza este la moda, dar cu toate acestea nu este nicidecum recomandata oricui.

Dieta cu supa de varza - Buna sau nu?

Dieta cu supa de varza - Buna sau nu?

Efectul acestui regim detoxifiant este indiscutabil insa, din cauza ca dieta cu supa de varza asigura o cantitate extrem de mica de proteine si carbohidrati, nu este pentru oricine.

Iata cateva dintre lucrurile pe care ar trebui sa le stii inainte de a te apuca de dieta cu supa de varza.

Ce trebuie sa stii despre dieta cu supa de varza?

In primul rand, trebuie sa stii ca regimul in cauza limiteaza drastic varietatea de alimente consumate. Nu mai poti manca si bea ceea ce vrei si cand vrei tu!

Oricat de mult ti-ar placea varza, la un moment dat te vei satura de ea si, cu siguranta, „suplimentul” de rosii, ardei, telina nu va fi de prea mare ajutor.

Asadar, ar fi recomandat sa incerci macar sa folosesti cat mai multe condimente.

Apoi, e bine sa fii constient de faptul ca te poti trezi cu dureri de cap si o stare de iritabilitate accentuata. De asemenea, unii dintre cei care au urmat-o s-au plans de pierderea puterii de concentrare, mai avertizeaza nutritionistii.

Iar dupa ce te-ai chinuit inghitind cantitati industriale din acest lichid insipid, te poti trezi ca pui la loc, cat ai clipi, kilogramele pierdute (asa-numitul efect yo-yo). Expertii spun ca dupa o astfel de dieta, este normal sa iti doresti sa te repezi la tot ceea ce inseamna hrana comestibila.

Si, pentru ca vorbeam de pierderi, sa stii ca nu grasimea va fi cea care te va parasi in timpul dietei, ci apa si tesutul muscular.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Este sanatoasa dieta cu supa de varza?

Lasă un răspuns