Top alimente care ard grasimea0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente care ard grasimea, alimente impotriva grasimii, ce mananci, grasime

Nutritionistii spun ca pentru a reusi sa slabesti si sa-ti mentii o greutate normala, este important sa te orientezi spre anumite tipuri de alimente care lupta impotriva grasimii.

Top alimente impotriva grasimii

Top alimente impotriva grasimii

Lactatele

Lactatele sunt foarte importante, daca vrei sa slabesti. Aceasta categorie de alimente te ajuta sa ai oase mai sanatoase, dar tine si grasimea departe de corpul tau.

In contextul unui studiu, femeile aflate inainte de menopauza care au consumat sapte portii de lactate pe zi au pierdut de doua ori mai multa grasime abdominala decat cele care au avut o dieta scazuta in proteine si cu putine lactate.

Expertii spun ca lactatale sunt bogate in vitamina D si calciu, acestea jucand un rol important in metabolism si incurajand corpul sa arda mai multa grasime ca sursa de energie.

Grasimile bune

Grasimile bune sunt potrivite ca sa ai un organism sanatos. In conditiile in care vei manca tipul potrivit de grasime, poti avea un abdomen plat. Uleiurile si alte tipuri de alimente sunt bogate in acizi grasi polinesaturati.

Acestia majoreaza capacitatea organismului de a produce hormoni ce lupta impotriva grasimii.

Uleiurile

Uleiul de masline, cel de rapita, nucile sfaramate, avocado si semintele macinate de in au si ele proprietati benefice pentru corpul tau.

Ceaiul verde

Ceaiul verde poate fi si el un bun mijloc de lupta imotriva grasimii. In cadrul unui studiu stiintific, persoanele care au baut doua sau mai multe cesti pe zi au pierdut de pana la sase ori mai multa grasime fata de cei care nu au consumat ceai verde.

Catechinele sunt compusi aflati din abudenta in ceaiul verde, avand capacitatea de a arde grasimea mai repede, dupa cum afirma expertii in domeniu.

Fibrele

Fibrele descoperite in mere, citrice si alte fructe sunt si ele un aliat puternic impotriva grasimii. Ele se numesc fibre solubile, iar fiecare 10 grame consumate din acestea zilnic inseamna o reducere cu 3,7% a grasimii viscerale, in termen de cinci ani.

Trebuie sa stiti ca fibrele insolubile din fasole, alune, cereale integrale si legume ajuta la mentinerea unei glicemii constante. Expertii in nutritie recomanda consumul de cel putin 25 de grame de fibre zilnic pentru a nu avea probleme cu greutatea.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top alimente care ard grasimea

Lasă un răspuns