Soia modificata genetic2 comentarii

Publicat in:
Etichete: efecte, precautii, soia, soia GM, soia modificata genetic, transformata genetic

Soia modificata genetic

Soia modificata genetic

Exista o multime de oameni care folosesc produse din soia. Este important sa retinem ca o mare parte din marketing si publicitatea in jurul beneficiilor de soia se subventioneaza marile corporatii care produc aceste produse.

Intr-adevar, exista multe motive pentru care consumul regulat in dieta ta poate fi sanatos. Insa, iata o trecere in revista a motivelor pentru care ar trebui sa evitati soia nefermentata.

Peste 90% din soia este modificata genetic, in special pentru cresterea eficientei in agricultura, facand-o sa creasca mai repede. Modificarea sa genetica include formula de erbicid Rou-UP. E gustos? Dragi consumatorii de Roud-UP  haideti sa aflam si cauzele negative asupra sanatatii.

Soia modificata genetic poate genera alergii si nu numai

Gena plasata in soia modificata genetic este trasmisa in flora intestinala.

Stiati ca poate ramane in corp ani de zile, cauzand potentiale reactii alergice in tractul intestinal si poate afecta digestia?

Aceste toxine sunt natural cunoscute sub numele de anti-nutrienti din soia. Aceste alimente contin anti-nutritionali, precum soyatoxina, estrogeni si goitrogens. Fiecare dintre acestia pot interfera cu enzimele si afecteaza proteinele din corpul omenesc.

Soia are potential pentru crearea de cheaguri de sange. Hemoglutinina exista in soia si are capacitatea de a produce celule rosii, pentru a facilita gruparea. Aceste cocoloase nu sunt capabile sa proceseze sau sa transporte oxigenul.

Goitrogens-ul gasit in soia poate afecta buna functionare a tiroidei si intregului metabolism. Avand rezultate pe termen lung in problemele tiroidei, Goitrogens inpiedica, de asemenea, crearea de hormoni tirodieni.

Phates sau acidul fitic gasite in GM

Soia transformata genetic poate impiedica si absortia de minerale din organism: magneziu, zinc, calciu sau fier. Aceste minerale sunt vitale pentru chimia optima a corpului. Soia este incarcata cu izoflavane, care sunt un fel de fitoestrogeni. Cand soia este consumata in cantitati mari, acumularea de isoflavanes duce la peturbarea functionala, normala, a intregului organism. Poate sa duca pana la infertilitate sau promovarea cancerului de san.

Daca alegeti sa consumati produse din soia, este cel mai bine sa utilizati produse fermentate. Soia fermentata este cea mai buna alegere in dieta.

Aceasta include alimente precum tofu fermentat. Va lasam pe dvs. sa trageti concluziile finale si sa decideti ce este cel mai bine pentru organismul propriu.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Soia modificata genetic

2 comentarii

  1. popescu

    este vorba de soia modificata,nu de soia normala !
    GUVERNUL A APROBAT DE CURIND CULTIVAREA PLANTELOR MODIFICATE GENETIC<DAR NU AM AUZIT NICI O DEZBATERE PE NICAIERI<E O LINISTE ABSOLUTA…..nimeni nu se opune,nimeni nu spune nimic, ASA CEVA AR TREBUI TRECUT LA CRIMA INPOTRIVA UMANITATII !!!!!!!! nici o tara nu a mai primit cu buna stiinta sa isi otraveasca populatia !!!!!!!!!!!!!

  2. Laura Comarnic

    Articolul nu are o minimă documentare. Soia, modificată genetic sau nu, conţine antinutrienţi care o fac improprie consumului uman înaintea unei prelucrări minimale. Nu neapărat fermentare!
    Iar erbicidele nu sunt introduse in gene…

Lasă un răspuns