Ingrediente daunatoare in detoxifiere0 Comments

Publicat in:
Etichete: daunatoare, detoxifiere, ingrediente, interzise, riscuri

Alimentatia de tip fast food, semipreparatele si stilul de viata dezordonat si agitat sunt doar cateva dintre motivele pentru care anual pastram o cura de detoxifiere benefica pentru stomac si colon.

Nu toate aceste diete sunt sigure, mai ales daca nu sunt urmate la recomandarea medicului. In magazinele naturiste pot fi gasite produse naturale de detoxifiere, insa expertii avertizeaza asupra substantelor continute, care pot dauna pe termen lung organismului.

Ingrediente detoxifiere

Ingrediente detoxifiere

De aceea, inainte de a urma vreo dieta pentru detoxifiere, este necesar sa cunoastem continutul si modul de obtinere a produsului pe care il folosim. Cele mai frecvente produse de detoxifiere sunt sub forma de pudra, ceai sau capsule.

In SUA, multi comsumatori s-au plans de ineficienta produselor de detoxifiere, iar specialistii sunt de parere ca ele nu numai ca nu ofera rezultate, dar unele ingrediente sunt chiar daunatoare sanatatii. Tocmai de aceea cea mai buna metoda de detoxifiere ramane dieta alimentara.

Laxativele

Destul de multe dintre produsele instant care se gasesc in magazinele naturiste contin cantitati mari de laxative. In cazul in care acestea sunt utilizate frecvent, laxativele pot produce grave dereglari ale colonului.

Atunci cand vrei sa cumperi un astfel de produs, te vei uita mai intai daca este certificat de Ministerul Sanatatii. Vei citi atent prospectul si poti apela chiar la un specialist daca nu intelegi termenii de specialitate.

Cateva ingrediente ale formulelor naturale de detoxifiere vor fi evitate, pentru ca sunt daunatoare organismului.

Scoarta de copac, senna si psyllium husk

Printre acestea se numara scoarta de copac (contraindicata mai mult de noua zile), senna (contraindicata persoanelor cu dereglari stomacale) sau psyllium husk – un alt tip de patlagina, complet daunatoare persoanelor predispuse la diabet.

Potrivit oamenilor de stiinta, cea mai buna metoda de detoxifiere este regimul alimentar, recomandat de medicul tau, in functie de starea generala de sanatate.

Astfel, produsele miraculoase de detoxifiere pot contine ingrediente care ofera rezultate imediate, printr-o fortare a digestiei, dar pe termen lung pot aparea chiar afectiuni mai grave.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ingrediente daunatoare in detoxifiere

Lasă un răspuns