Lentilele Hoya Sensity – cele mai performante lentile fotocromatice0 Comments

Publicat in:
Etichete: hoya, HOYA Sensity, lentile hoya, Lentilele reactive la lumina, Sensity

HOYA Sensity: Cea mai recenta inovatie in domeniul lentilelor fotocromatice ce ofera performante de neegalat si un confort remarcabil pentru utilizator.

Lentilele reactive la lumina Sensity

Lentilele reactive la lumina Sensity

In mai 2014, renumitul producator de lentile de ochelari, HOYA, a lansat lentilele fotocromice Sensity. HOYA a fost activa in domeniul lentilelor fotocromatice inca din 1969 si a facut mereu eforturi pentru a dezvolta cea mai buna solutie posibila pentru orice conditii de lumina.

Lentile reactive la lumina Sensity incorporeaza toata tehnologia HOYA pentru a asigura calitatea si durabilitatea:

  • Tehnologia Stabilight asigura performanta constanta indiferent de climat sau sezon. Sensity este testat in climate, regiuni, altitudini si temperaturi diferite.
  • Lentilele fotocromice Sensity se coloreaza imediat corespunzator unei lentile de soare din categoria a treia (pana la 45% mai inchise dupa 90 de secunde) si revin la o transparenta deplina in interior (pana la 23% mai deschise dupa 1 minut), mai rapid decat variantele anterioare.
  • Neutralizeaza lumina puternica si efectul de stralucire.
  • Niciun compromis in perceptia constrastului sau a culorilor.
  • In timpul tranzitiilor protectia UV este mentinuta la un nivel constant.
  • Lentilele fotocromatice Sensity au incorporate tehnologia Hoya Photochromic Precision – un proces spin coating de o precizie microscopica adaptat productiei freeform, asigurand astfel o distributie uniforma a moleculelor pe intreaga suprafata a lentilelor. Rezultatul fiind o performanta si o durabilitate de exceptie.
    Sensity poate fi compatibil cu orice design Hoya: lentile monofocale, bifocal si progresive. In plus, Sensity poate fi combinat cu toate tratamentele premium HOYA.

Pentru a te convinge de performanta lentilelor Sensity, urmareste acest videoclip:

 

Despre HOYA

HOYA este o companie japoneza med-tech multinationala si furnizor de top de inalta tehnologie si produse medicale inovatoare si indispensabile, bazate pe tehnologiile sale optice avansate. HOYA este activa in doua segmente principale de business: segmentul Life Care – lentile de ochelari, lentile de contact, lentile intraoculare pentru chirurgia cataractei, endoscoape medicale; segmentul Tehnologia Informatiei – produse electronice pentru semiconductori si panouri LCD, discuri de sticla pentru HDD-uri si lentile optice pentru camere digitale si smartphone-uri.

Grupul HOYA cuprinde peste 100 de subsidiare si filiale in intreaga lume.
Hoya si-a inceput activitatea pe piata romaneasca din septembrie 1999 prin intermediul unui distribuitor local. Cu obiectivul de a furniza cele mai bune servicii de optica si de a dezvolta piata locala de optica, Hoya a decis sa creeze propria sucursala in Romania, incepand cu data de 1 iulie 2013.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Lentilele Hoya Sensity – cele mai performante lentile fotocromatice

Lasă un răspuns