Reteta de mic dejun pentru arderea grasimilor de la prima ora a diminetii0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, grasime, greutate, hormoni, indice glicemic, mic dejun

Micul dejun are o mare importanta pentru a va simti energici intrega durata a zilei, insa deseori se intampla sa fie sarit sau sa fie luat pe fuga, asa incat nu sunt respectate nici cele mai simpe reguli in privinta servirii acestuia. Intre hormoni si greutatea corporala exista o conexiune stransa.

De exemplu, hormonii au rolul de a control modul in care slabim, dar si metabolismul intregului organism sau localizarea in corp a grasimilor acumulate, tabieturile alimentare. Orice fel de dezechilibru hormonal poate avea consecinte grave asupra eforturilor unei persoane de a pierde in greutate.

Reteta mic dejun arderea caloriilor

Reteta mic dejun arderea caloriilor

Doctorul Natasha Turner descrie in cartea sa de nutritie denumita „The Supercharged Hormone Diet” felul in care fluctuatiile nivelulului hormonilor pot cauza diferite probleme de sanatatate cum ar fi: acumularea de grasime in zona abdominala, cresterea in greutate, stres, libido scazut si pofta de zahar.

Expertul in nutritie din SUA este de parere ca pentru a ne reechilibra hormonii nu trebuie sa facem apel la suplimente, deoarece acestea sunt, uneori, periculoase. Pentru asta va trebui sa mancam la micul dejun alimente cu indice glicemic mic. Natasha Turner spune ca urmatoarea reteta de mic dejun este foarte utila pentru echilibrarea hormonilor organismului vostru.

Mic dejun cu indice glicemic mic

Pentru o singura portie, micul dejun ar trebui sa contina o lingura de seminte de Chia, o jumatate de cana de apa, o jumatate de banana, o jumatate de cana de afine congelate, o jumatate de cana iaurt de capra simplu.

Ca si mod de preparare, va trebui sa amestecati aceste ingrediente intr-un blender si sa le amestecati cat mai bine, asa incat veti obtine un preparat omogen.

Un indice glicemic mai mic poate mentine sanatatea corpului prin reglarea cantitatilor de grasime si insulina din sange!

Expertul american sustine ca va trebui sa serviti acest amestec in fiecare dimineata, in locul micului dejun, timp de 30 de zile, iar efectele se vor face simtite odata cu trecerea timpului.

La o persoana, indicele glicemic reprezinta un sistem de masurare a rapiditatii cu care carbohidratii sunt capabili sa majoreze nivelul de zahar din sange. Expertii in nutritie spun ca acest indice poate varia pe o scara de la 0 la 100 in functie de alimente, astfel, ridicarea glicemiei are loc mai rapid sau mai lent.

Daca veti consuma tot timpul alimente care sa aiba un indice glicemic mic, acest asepct va contribui la mentinerea greutatii voastre corporale si la eliminarea problemelor in ceea ce priveste acumularea unor kilograme in plus.

Un indice glicemic mai mic poate mentine sanatatea corpului prin reglarea cantitatilor de grasime si insulina din sange. Pe de alta parte, trebuie spus ca alimentele cu un indice glicemic mic sunt eficiente la piederea in greutate atata timp cat este respectat si un program de exercitii fizice.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Reteta de mic dejun pentru arderea grasimilor de la prima ora a diminetii

Lasă un răspuns