Se poate trata natural infectia cu Helicobacter pylori?0 Comments

Publicat in:
Etichete: bacterie, Helicobacter pylori, natural, naturist, tract digestiv, Tratament

Oamenii sunt pusi in pericol zilnic de numeroase bacterii care traiesc chiar si in tractul digestiv. De pilda, Helicobacter pylori reprezinta un tip de bacterii care care pot cauza ulcer gastroduodeanal, iar in unele cazuri, chiar si cancer gastric.

Potrivit Care2.com, tratamentul modern pentru infectia cu H. pylori se bazeaza pe eradicarea totala folosind asa-numita terapie tripla. Aceasta inseamna administrarea unei combinatii de medicamente – doua antibiotice si un blocant de acid.

Tratament naturist helicobacter pylori

Tratament naturist helicobacter pylori

Expertii sunt de parere ca tratamentul de acest fel, cu toate acestea, de multe ori poate cauza aparitia si manifestarea unor dezechilibre ale florei intestinale, precum si cresterea rezistentei la antibiotice a unor tulpini de H. pylori, care poate provoca forme de recurenta mai grave.

Potrivit unor studii clinice, exista trei substante naturale care au efecte puternice impotriva H. Pylori.

Iata cele trei remedii naturale pentru infectia cu Helicobacter pylori.

Chimenul negru

Semintele de negrilica sau chimen negru a facut obiectul a numeroase cercetari care au aratat ca are numeroase beneficii.

Care2.com scrie ca un studiu publicat in Jurnalul Arabia de Gastroenterologie a aratat ca 2 grame de seminte de negrilica in combinatie cu un blocant de acid sunt la fel de eficace ca terapia tripla clasica impotriva H. Pylori.

Germenii de broccoli

Si germenii de broccoli sunt alimente vii cu puteri nutritive deosebite. O cercetare arata ca 7 din 9 pacienti care au consumat germeni de broccoli de doua ori pe zi, timp de 7 zile au scapat de bacterie, rezultatele fiind negative in urma acestui tratament.

Probioticele

O alta cercetare realizata la Universitatea din Oregon a aratat ca 13 din 40 de pacienti care au fost tratati cu probiotice s-au vindecat complet de o tulpina de H. pylori asociata cu dispepsia.

Pacientii au primit urmatoarele tulpini: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus plantarum, Bifidobacteriuym Brevis, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium Infantis, Lactobaccilus subspecii de lbrueckii bulgaricus.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Se poate trata natural infectia cu Helicobacter pylori?

Lasă un răspuns