Top 6 alimente cu care slabesti0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cele mai bune, dieta, diete, slabire, top

Cu siguranta iti doresti sa mananci doar alimente care, daca se poate, sa te slabeasca instant. Spre norocul celor care au probleme cu greutatea, aceste alimente chiar exista si o data consumate, duc la cresterea rapida a arderilor grasimilor.

Iata un top 6 al celor mai bune alimente, cand vine vorba de arderea grasimilor:

Top alimente pentru slabire

Top alimente pentru slabire

Alimente pentru slabire: Ceaiul verde

Antioxidantii din acest ceai intretin sanatatea celulara si ajuta la o scadere moderata in greutate. Este recomandat sa bei 5 cesti de ceai verde pe zi, pentru a avea efect asupra taliei.

Alimente pentru slabire: Alimente bogate in Omega 3

Asociate cu practicarea sportului in mod regulat, alimentele care contin Omega 3 te pot ajuta sa slabesti rapid. Omega 3 reprezinta grasimi polinesaturate care impreuna cu exercitiile fizice incurajeaza oxidarea grasimilor. Mananca o data pe zi alimente bogate in Omega 3 si poti slabi!

Alimente pentru slabire: Rodia

Un fruct extrem de bun pentru corpul tau, rodia poate ajuta la o scadere rapida in greutate. In forma naturala sau sub forma de suc, rodia are efecte asupra grasimii corporale si pe langa asta reduce riscul de aparitie a bolilor de inima, a diabetului sau a cancerului.

Alimente pentru slabire: Scortisoara

Acest condiment are rolul de a stabiliza nivelul de zahar din sange, lucru care poate duce la o scadere a poftei de mancare si automat la scaderea in greutate.

Alimente pentru slabire: Ardeiul iute

Continutul acestuia de capsaicina ii da o proprietate aparte ardeiului iute. Acesta accelereaza metabolismul si reduce pofta de mancare, ducand la o slabire rapida. Din pacate insa, efectul este de scurta durata, motiv pentru care, ardeiul iute ar trebui introdus frecvent in alimentatie, pentru cei care nu au probleme de stomac.

Alimente pentru slabire: Ouale

Consumate in cantitati moderate, ouale sunt adevarate comori in alimentatie. Cu un continut de doar 75 de calorii, insa cu foarte multe proprietati benefice, ouale ofera corpului tau extrem de multi compusi necesari.

Albusul de ou contine doar proteine pure, care odata asimilate de muschi vor duce la o ardere rapida a grasimilor. Daca te hotarasti sa consumi mai multe oua, o poti face fara probleme, insa trebuie sa elimini galbenusul, care poate duce la o crestere a colesterolului.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 6 alimente cu care slabesti

Lasă un răspuns