Tratament naturist impotriva stafilococului auriu0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiuni, antibiotic, boli, brustur, brusture, dracila, holera, infectii, proprietati, Tratament, tub digestiv, util

In intreaga lume exista o multime de plante care au efecte terapeutice extreme de benefice. Printre aceste plante se afla strugurii-ursului, brusturul, busuiocul, arborele de camfor, arborele de ceai, eucaliptul sau dracila.

Brusture

Brusture

De exemplu, brusturul a fost apreciat inca de acum cateva milenii pentru calitatile sale vindecatoare deosebite. Potrivit fitoterapeutilor, aceasta planta este cunoscuta pentru ca are in compozitia sa arctiozida, o substanta antibiotica care prezinta un efect similar penicilinei.

Brustur – Proprietati

Astfel, brusturul se poate utiliza impotriva stafilococilor aurii, a streptococcilor si pneumococcilor. Aceasta planta are o actiune benefica impotriva afectiunilor cutanate de tipul furuncului, dar si abcesului si antraxului, plagilor deschise, rujeolei.

In cazul in care va intereseaza pentru uz intern, trebuie sa luati circa 30 pana la 80 de picaturi de tinctura de brusture de trei ori zilnic, sustin specialistii.

Dracila este si ea o planta vindecatoare, cu efect antibiotic

Trebuie sa tineti cont de faptul ca amestecul se va consuma cu mai multa apa inainte de mesele principale. In plus, pentru uz extern se administreaza 100 de picaturi de tinctura pura, in comprese.

O alta planta cu efecte vindecatoare este dracila, planta care are in compozitie berberina. Aceasta substanta are un efect antibiotic ca urmare a compozitiei din radacina si scoarta cu un rol important de vindecare si eliminare bacteriilor, a virusurilor sau a parazitilor.

Planta are capacitati terapeutice mai ales in cazul infectiilor din tubul digestiv. Ea poate trata maladii precum salmoneloza, holera, enteritele si diareele infectioase. Ca si forma de administrare, aceasta planta se ia sub forma de tinctura: intre 20-50 de picaturi cu putina apa de 3 ori zilnic.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratament naturist impotriva stafilococului auriu

Lasă un răspuns