Planta care iti calmeaza durerile dentare0 Comments

Publicat in:
Etichete: calmant, catusnica, durere de dinti, durere de masele, dureri de dinti, excitant, experti, fitoterapie, planta, tonic, Tratament

Planta denumita catusnica face parte din familia labiatelor si poate ajunge la inaltimea de un metru. Potrivit specialistilor in fitoterapie, aceasta planta raspandeste un miros specific, foarte placut.

Dureri de dinti tratament naturist

Dureri de dinti tratament naturist

Florile de catusnica sunt de culoare alba sau chiar rosie. Expertii spun ca de la aceasta planta se foloseste in scop medical partea sa aeriana. In scop terapeutic, se poate folosi aceasta planta sub forma de infuzie, sirop si chiar si vin medicinal. Expertii sustin ca planta denumita catusnica are calitati calmante, tonice si excitante.

In plus, catusnica reprezinta un antispastic si un adevarat regulator al activitatii gastro-intestinale. Aceasta planta se utilizeaza pentru tratamentul sau combaterea tusei. Planta este buna mai ales in cazul in care suferiti de tuse convulsiva si de tuse tabagica.

Planta are si un rol stimulator al vietii sexuale

Cu toate ca planta este cunsocuta in lumea fitoterapiei ca si un excelent excitant, catusnica are capacitatea de a calma durerile de dinti sau de masele. Pentru cazul in care va aflati in aceasta situatie, este bine sa mestecati pur si simplu frunzele de catusnica precum guma.

De asemenea, aceasta plant ara un rol excitant cunoscut de mult in medicina populara, fiind folosita in vechime pentru revigorarea vietii sexuale.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Planta care iti calmeaza durerile dentare

Lasă un răspuns