Uleiul de imortele pentru regenerarea pielii0 Comments

Publicat in:
Etichete: capacitate, cicatrice, imbatranire, imortele, studii, ţesuturi, ulei esential, vergeturi

Unele dintre florile salbatice care au efecte vindecatoare sunt imortelele, care sunt cunoscute peste tot pentru faptul ca nu se ofilesc niciodata. Aceasta planta contine un ulei esential care are in compozitia sa cateva molecule care ar putea trada secretul tineretii vesnice.

Ulei de imortele

Ulei de imortele

Uleiul de imortele este de culoare aurie, avand un important rol de stimulare a circulatiei sangelui si a regenerarii celulara.

Ce proprietati are uleiul de imortele?

Potrivit homeopatilor, acest ulei are capacitatea de a trata diverse afectiuni ale corpului, datorita proprietatilor sale de:

  • colagog,
  • antiinflamator,
  • antispastic,
  • astringent,
  • diuretic,
  • analgezic si
  • cicatrizant.

Expertii sunt de parere ca uleiul obtinut din imortele este foarte folositor in industria cosmetica, deoarece are rolul de a majora capacitatea de sinteza a colagenului cu circa 600%, de a imbunatati circulatia la nivel sanguin si de a stimula regenerarea la nivel celular.

Uleiul de imortele are o mare capacitate de vindecare si de regenerare. A fost utilizat foarte des in urma cu cateva mii de ani pentru proprietatile de reparare a tesuturilor.

Uleiul de acest tip este foarte util pentru tratarea efectelor nocive ale imbatranirii

Este foarte eficient in actiunea de a trata cicatricile, pentru regenerarea tesuturilor, a vergeturilor, dar si pentru vindecarea echimozelor si ranilor, usurarea inflamatiilor, dar si a abceselor. Mai multe studii realizate in Marea Britanie au indicat faptul ca regenerarea tisulara generata de uleiul esential de imortele este mai buna decat cea a oricarui alt ulei esential.

Aceasta substanta combate cu succes efectul radicalilor liberi. Uleiul de imortele se foloseste in aromaterapie, unde poate combate durerile musculare, rigiditatea articulatiilor, precum si problemele respiratorii.

De asemenea, in industria cosmetica este foarte des folosit pentru combaterea si tratarea efectelor imbatranirii, contra dermatitei, dar si pentru vindecarea cicatricilor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Uleiul de imortele pentru regenerarea pielii

Lasă un răspuns