Cat de utila este sauna pentru slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: detoxifiere, eficienta, sanatate, sauna, slabire, slabit

Nu putini sunt aceia care folosesc sauna pentru a accelera procesul de slabire. Chiar daca sauna se poate transforma intr-un instrument util in acest sens, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le faceti acolo si, implicit, alte aspecte pe care trebuie sa le incadrati in categoria „Asa NU”.

Daca sunteti direct interesat(a) de utilizarea saunei pentru a slabi si a va modela corpul, in urmatoarele randuri va vom prezenta cateva lucruri interesante cu privire la acest aspect.

Sauna pentru slabit

Sauna pentru slabit

Statul in sauna pret de 30 de minute va va ajuta sa pierdeti in greutate

Sunteti surprins? Nu aveti de ce. Desi este intru-totul adevarat faptul ca pierdeti in greutate, aceasta pierdere provine, insa, ca urmare a transpiratiei. Si nu vorbim despre transpiratia intalnita dupa o activitate solicitanta fizic, ci despre aceea provenita in urma catorva minute petrecute stand pe banca la o temperatura ridicata. Daca in primul caz tesutul adipos era afectat (deci, slabiti), la sauna lucrurile se schimba la 180 de grade. Cu alte cuvinte, pierdeti cateva sute de grame, uneori kilograme, din cantitatea de apa pe care organismul dvs. a retinut-o in timp si pe parcursul respective zile.

Odata cu hidratarea, kilogramele se intorc la loc. Mai mult decat atat, daca va rehidratati cu orice altceva decat apa, nu veti face nimic altceva decat sa contribuiti in mod negativ la punerea catorva grame in plus (dupa caz).

Sauna slabeste ca un arzator de calorii

Multi sustinatori ai mersului la sauna vor afirma intotdeauna ca aceasta are un efect extraordinar asupra corpului uman, facandu-l sa se supraincalzeasca si mai apoi sa transpire; organismul “lucreaza” mai mult si, drept urmare, arde mai multe calorii. Un lucru cat se poate de adevarat, tinand cont ca nu putem spune niciodata despre privitul la TV ca ar consuma mai multe calorii decat sauna.

Este nevoie de energie pentru glandele sudoripare sa elibereze sudoarea, inima va pompa mai greu, arzand mai multa energie. Cu toate acestea, insa, retineti ca inima este singurul muschi care lucreaza la sauna. In concluzie, veti pierde mult mai multe calorii facand exercitii fizice decat cheltuind bani pe un abonament la sauna.

Sauna slabeste ca un detoxifiant

Se stie prea bine ca inceputul fiecarei diete trebuie sa includa si un scurt proces de detoxifiere. Stand intr-o sauna, circulatia creste in corpul dumneavoastra. In plus, prin transpiratie veti elimina excesul de sare din organism. Detoxifierea poate ajuta uneori pentru a grabi slabirea in perioada de platou, de altfel cel mai greu moment din viata fiecarei persoane care apeleaza la o dieta echilibrata. Sauna, insa, va veni mereu la pachet cu un program de exercitii fizice prestabilit!

Sauna reprezinta, in acelasi timp, si o modalitate foarte buna de a scapa de stres. Saunele sunt relaxante si elibereaza starile de tensiune din corp. Daca sunteti genul de persoana care mananca mai mult atunci cand sunt stresate, mergeti cu incredere la sauna!

Si sportivii apeleaza la sauna, tocmai pentru a scapa din timp de durerile pe care le pot inregistra dupa un antrenament extenuant. Sauna grabeste timpul de recuperare, astfel incat sa fiti cat mai curand disponibil pentru inca o serie de exercitii la sala. Oricum, mult mai repede decat ati fi facut-o in mod normal. Incercati si dvs. sauna pentru motivele expuse mai sus si multe altele pe care le veti descoperi de unii singuri.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cat de utila este sauna pentru slabit

Lasă un răspuns