Scapa de stres cu metoda ChargingUn comentariu

Publicat in:
Etichete: disconfort, relaxare, senzatie, somn, stare alfa, stres

Viata cotidiana ne pune la grea incercare in fiecare ora. Stresul ne face mari probleme in fiecare zi, iar o stare de relaxare ne poate scoate din incurcatura, mai ales daca este bine gandita.

Metoda Charging

Metoda Charging

Ce reprezinta metoda Charging?

Tehnica „charging” reprezinta o varianta de incarcare energetica, care poate revigora corpul uman in circa o jumatate de ora, echivalentul energetic a aproximativ 6 ore de somn.

Alegerea pozitiei

Pentru a va relaxa cu aceasta tehnica nu trebuie sa va miscati, insa este de preferat pozitia la orizontala sau pe un fotoliu comod. Pozitia aleasa trebuie sa nu genereze dinsconfort sau dureri ale membrelor. Imediat ce a fost aleasa pozitia, organismul se relaxeaza prin diminuarea frecventei de functionare a creierului. In etapa a doua, este bine sa va observati corpul, pentru ca si cea mai mica sezatie poate sa va spuna ceva.

Relaxarea muschilor

In cazul in care nu ne vom misca corpul si vom fim treji, se va manifesta o senzatie de imponderabilitate in care nu iti mai simti corpul. Specialistii spun ca este suficient sa actionezi un muschi pentru a realiza ca de fapt te afli in control, dar nu acesta e scopul tau, ci relaxarea totala a muschilor organismului.

Cheia acestei meditatii este controlul mobilitatii corpului

Potrivit expertilor, cheia acestei meditatii este reprezentata de un control asupra mobilitatii corpului combinata cu mentinerea starii de trezie sau de constienta.

Prin aceste elemente se mentine frecventa alfa, o stare in care corpul se incarca rapid din punct de vedere energetic. Aceasta se asociaza cu eliberarea de neurotransmitatori, cum ar fi serotonina, in scopul reechilibrarii corpului si creierului. Odata cu trecerea timpului, corpul va sti sa ajunga la starea de relaxare si va veti relaxa extrem de rapid.

Detasarea

In cea de a treia etapa, nu trebuie sa observi vreo schimbare, ci trebuie ca atunci cand gandesti sa nu observi si cand observi sa nu gandesti! Este necesar sa te detasezi de tot ce se afla in jurul tau.

Specialistii spun ca circa un sfert de ora de mentinere a corpului in parametri acestei stari alfa urmate de alte 20 minute de somn va energizeaza in mod foarte deosebit.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Scapa de stres cu metoda Charging

Un comentariu

Pings and Trackbacks

Lasă un răspuns